Bättre

Blev faktiskt på bättre humör sen. Det var skönt! Men det är inte lätt att gå på gatorna nu.. Man vet inte riktigt vart det är halt eller inte halt. Så man går och spänner sig en hel del!
M är i väg och tränar och jag väntar på att maten ska bli klar. Torsdag är en bra tv kväll! Så i kväll blir det tv-tittande och inget plugg. Tror dock att jag för göra om det för jag kunde inte mycket på detta prov och chansade en hel del. Men jag har verkligen inte kunnat koncentrera mig till detta prov.


Var i väg och handlade lite innan med mamma. Köpte ännu en ananas. Vet inte hur många färska ananas jag har ätit det senaste. Sägs ju att det ska sätta i gång fl, men då skulle man behöva äta 7 st. Så jag äter mest för att jag har fått dille på det nu! Sen köpte jag jordgubbar som jag ska mumms i mig sen! Å vad gott!
Alltså förlåt vet inte vad jag fick det i från. Men vilka fulla människor det finns ibland. Förlåt!

M tror ju starkt på att bebis ska komma ut i morgon(även att han vet att bara för det är beräknat så är det knappt någon chans att han kommer) Men han säger att han har förberett sig nu! Och att det är dags. Ja du älsklingen om du ändå kunde ha rätt! haha!

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0