Julen 2012

 
Så har Milo fått fira sin första jul! 
Jag älskar julen och det är så tråkigt att det går så fort så är den över. Min son är lik sin mamma och älskade julen han med. 
PÅ söndagen hade vi våran lillejul som vi alltid har haft. Åt julmacka och spelade bingo lotto. Vi har alltid firat lite jul dagen innan. När vi var små så jobbade både mamma och pappa obekväma tider. Så alltid någon jobbade på julafton så just dagen innan var hela familjen samlad. Nu är det ju inte så men vi har kvar vår tradition! 
 
Mina fina pojkar på lillejul!
Leon ville sitta i Milos knä något båda skrattade gott åt!
 
På julafton gick vi tidigt till mamma för att hjälpa henne! Åt julbord så gott som vanligt. Till och med lilla Milo fick äta julbord. Sedan blev det Kalle då sov Milo så han skulle vara pigg till kusinen kom från farmor och för att träffa tomten. 
När tomten knackade på dörren blev han glad! Då var det ju dags att öppna paket. Men självklart skulle han ju sitta i knät på tomten! 
Vilka fina julklappar han fick, massa kläder, leksaker, pulka, puff, nappar med namn som är perfekt till dagis. Självklart hjälpte han ju till att öppna sina egna julklappar. 
 
Tomten kom på besök
Hjälpte till och öppnade paket!
Massa paket! 
Kusinerna kunde ju inte vänta på att gå ut. Så åkte pulka inohus. 
 
Juldagen tog vi det mest lugnt. Lagade lite mat till Milo då hans matfack började tyna så. Lite fisk och linsgryta blev det. 
 
I dag så som vanligt så var vi hos mamma och åt lutfisk. Milo fick också äta och han älskade verkligen det! 
Nu är Julen 2012 slut och jag ser redan fram emot Milos andra jul! 

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0