BVC & MVC

I dag startade vi dagen 5:00. Då älsklingen vaknade och var hungrig lagom till baba kom hem så han gav han mat och bytte blöja så jag kunde somna om. Men lyckades och Milo ville inte alls somna om.
Så bara att gå upp. Gick till mammsen då han inte riktigt ville vara tyst.


Det gick ok hos BVC hade ju läkarbesök och han blev nästan godkänd. En sak som vi har fått en remiss på. Så nu får vi vänta in den tiden och se vad som sker. Jobbigt att behöva vara nervös över detta. Men får hoppas på det bästa. Annars så går han upp bra och växer på bra också.

Var på stan en sväng med syster. Hittade ett par jätte fina skor men var jätte konstig storlek så kunde inte köpa dom. Sen var det min tur att åka till MVC på efterkontroll. Det gick bra, men ska tillbaka om 2 veckor och göra cellprov.

Har ju en grupp på facebook "vi med turkiska killar/tjejer" och den har blivit ganska så stor. och även att det är en grupp för att hjälpa varandra så har det vart små och stora bråk i den. folk som kanske yttrar sig för mycket eller skvallrar vad som skrivs i gruppen och jag har funderat att stänga ner den. Men för några veckor sedan så skedde det en sak som gjorde att vissa försvann från gruppen och nu är gruppen så där bra som den har vart innan.

Kommentarer
Postat av: therese

Hej gumman :) skönt att milo växer som han skall!!

Milyan föddes med ett litet problem han med men som tur va e det ju löst nu man e alltid stressad och rädd innan man kommer iväg ! inte för de ens handlar om samma sak eller va vet jag . men ja menar bara att man fixar de ;p konstigt inlägg haha..



Hoppas du mår bra efter din förlossning och känner dig återställd PUSS!

2012-04-26 @ 08:39:51
URL: http://thereese362.blogspot.com
Postat av: therese

ja nej mille hade ju hypospadi urinöppning satt på fel ställe och de blev operation usch..men nu e de över och han är återställd ;)



vi skall åka i september till Adana ?

När åker ni??

Puss

2012-04-26 @ 11:18:54
URL: http://[email protected]

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0