Ja jag lever

Ett litet avbrott från bloggandet har ägt rum. Varför? Jo för jag har inte haft någon lust. Jag har inte orkat, jag har pluggat och jag har följt en ny serie Pretty Little Liar! Var helt fast i denna serien! Nu är det dock ett uppehåll och kommer tillbaka i Januari. Blir tokig!
Som sagt så har jag pluggat en hel del också! Har haft ett prov i dag! Och så har jag prov på måndag.
Annars är det bra med mig. Har ju inte mått illa på några veckor! Bara ibland men det är mest när jag inte har ätit. Har dock börjat bli väldigt hungrig!


I dag efter provet så blev jag upphämtad av syster och Leon. Skulle vara barnvakt i bilen medans hon gjorde några ärenden och vill inte ha med Leon in. Han skiner upp som en sol när han hör mosters röst. Gud vad han log och skrattade i bilen, Han gör mig så glad denna lilla skit ungen! Kommer alltid vara mosters gullegris! Sen åkte vi hem hit och åt lite lunch! Är glad för varje sekund jag får pussa på han!

Sen har jag även äntligen städat. O vilken skön känsla det är när det är ny städat. I natt ska jag även vara hundvakt åt min bebis! Ska få mysa med han hela kvällen och hela natten! Pappa jobbar och mamma är uppe i Sthlm. Då hennes jobb ska byta namn så är dom uppe i den blåa salen och äter middag med kronprinsessan! Tror hon allt var lite stolt där mamma när hon skickade mms!

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0