V.24

I dag är det fredag och med fredagar means det att i morgon går jag in i V.24 hur sjukt är inte det? Har snart 23 fulla veckor. Helt otroligt vad fort det går. Fast ändå inte.. Men tänkar man efter det är ju snart Jul och när jul är så är det mindre än 2 månader kvar.
Och nu är jag nere på 119 dagar till BF alltså menas det med att snart är det nere på 2 siffrigt. Kom ihåg när min kompis skrev att det var 99 dagar kvar och jag tänkt shit det kommer dröja så länge innan jag kommer dit men nu är det bara 20 dagar kvar. Man måste ha så del mål i allt. För annars tar det alldeles för lång tid.


Jag tror jag känner skatt ibland. Då den vänder sig. I dag kände jag att det var något som kitlade mig inne ifrån frågade mina klasskompisar som båda har 2 barn och dom sa att det är klart det är bebis. Så jo jag känner skatt men inte så tydligt som jag skulle vilja. Men det kommer nog.

Har dock börjat få väldigt ont av sammandragningar. Kan inte gå för fort för då får jag jätte ont! Men men! Än så länge är det hanterbart!

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Tog lång tid innan jag kände något också. Beror ju helt på hur bebis och moderkakan och allt ligger :)

Kände väl första runt v. 22-23, men det var väldigt lite i säkert 5-6 veckor till, sen började det, och nu i slutet är det livat från morgon till kväll.

Så är säker på att er lilla svurk snart sätter fart ordenligt med :) <3

2011-10-21 @ 16:14:00
URL: http://eddegirl.blogg.se/
Postat av: Emmaa

SNart känner du absolut bebisen :)

Grattis förresten! :)

2011-10-22 @ 23:19:57
URL: http://emmamarienyberg.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0