Kanelbullens dag

I dag är det kanelbullens dag och det kan jag lova att jag har ätit.. Älskar kanelbullar. Fick till och med bullar skickad på mms från Linköping. Tack Maria
Har suttit i skolan hela dagen. Var där vi 9 och kom därifrån vid 16. Vi har grupparbete som vi har suttit med i dag. Blev väl kanske inte jätte mycket plugg men färdiga blev vi. Skönt!
I kväll är det inredningsparty. Ska bli trevligt får se om det kommer med något hem.. Mycket roliagre att köpa saker där då inte ALLA har det som om man köper det på Ikea.
Egentligen skulle jag vilja vara hemma och sjunka ner i soffan. Då ögonen nästan går i kors på mig. Jag är verkligen jätte trött på eftermiddagarna. Och i morgon ska jag upp extra tidigt. Men va tusan kul att sitta hemma varje kväll i soffan. NEJ så jag sätter tandpetare i ögonen.
Oh älsklingen har jag inte fått se på hela dagenn. Kom hem och duschade sen gick jag till mamma för han skulle gå och handla så han kommer ändå inte hem innan jag åker. Hoppas jag kommer hem innan han sover i kväll. Annars ses vi ju i morgon eftermiddag.

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0