Mys

I går ringde syster och frågade om jag ville komma ut till Barnarp där hon bor.. Det tar en evighet att åka buss dit ;) Nej det gick smidigt. Och självklart åkte jag ju ut. Skulle ta hand om Leon medans hon städade. Och vi hade en riktigt mysig stund han och ja. När Tizze var klar med städningen blev det lite lunch sen kaffe. Leon tycker det är väldigt roligt att göra saker han inte får göra. Så han tog tag i systers kaffemugg ocg välte ut all kaffe. Så fick jag ta han ja då gör han samma sak på mig. Han ville att mamma skulle städa mer.

I dag har det varit dags att ligga hemma och vila lite kollat på film och tagit det lugnt. Gjorde middag till älsklingen kom hem. Pasta och lax och sås. Jätte gott sen till efterrätt hade jag fixat lite frukt och så använde vi mammas och pappas gammla chocklad fondue. Gissa om gottegrisen blev glad.
Snart ska han i väg och kolla på fotboll. Turkiet spelar ju i dag. Så han ska hem till någon turkisk vän där dom är några turkiska killar som ska kolla. Kul för han! UNDERBART för mig. En ensam fredagskväll! Eller helt ensam är jag inte. Har min lurviga svarta älskling här med. Då mamma och pappa är ute och äter. Men han får gärna ligga här och gosa med mig.

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0