Dop

I går var det Leons dop. Och det var dags att bege sig till kyrkan. M andra gång i kyrkan. Ska väl inte säga att han trivs där men han följer med i alla fall och det får man vara glad för. Leon var så duktig i kyrkan gjorde inga vässen och bara tittade på prästen när han pratade med han. Så söt han var.
Efter blev det smörgåstårta. Och hur gott är inte det? Sen blev det after eight kaka som vi bakade i fredags. Och mumms vad god den är. Men den är så mättande.
En massa paket fick han också gulleplutten!
En väldigt lyckad dag för världens finaste kille!


Snart är det dags att bege sig till Emelie för lite fika och bebis mys med prinsessan. Kan man längtar mer till sitt egna bebis? Ska bli jätte trevligt i alla fall. Ska bara slänga i mig lite mat.

För övrigt har vi eller mest jag börjat jakten på en större lägenhet. Vet inte hur det blir med M kontrakt efter jul. Men lika bra att ändå börja kolla runt lite. Och får man en lägenhet vi inte har råd med får vi ju tacka nej. Men en etta till oss 3 kommer inte funka. Det visste jag sen innan. Men om nu M får jobba vidare så varför tvinga sig bo i en etta när man har råd med en större?
Vi får se helt enkelt hur det hela går. Älskar ju denna lägenheten och det kommer bli jobbigt att lämna den! Men jag vet att när vi väl hittar en ny så kommer jag älska den med.

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0