Helgen

Anna var här i 48 timmar men det kändes som 2 timmar.
Hon kom i fredags vid 14. Vi gick och käkade lite lunch sen hem och satte hos på balkongen och drack kaffe och pratade en massa och en massa. Vi har mycket att ta igen när vi väl träffas.
Sen gick vi en sväng till Ica Maxi och handlade lite gott och sen blev det ICE AGE maraton! Båda älskar ju dom så det passade perfekt.
Jätte mysigt! Men gamlingar som vi båda börjar bli hahaha så blev det en tidig god natt.
I lördags så var vi uppe ganska tidigt. Då jag skulle i väg på Dop och Anna till sin släkt i Gränna.
Släpper av henne där hon skulle gå på bussen så hon verkligen går på rätt buss. För älskade Anna är inte som andra hon är lite yrare än vanligt folk ;)
Som när hon skulle åka hem. Först glömmer hon bort tiden och får ta en senare buss. Sen när hon väl är på bussen så går jag till stadsbibolteket och väntar på henne. Så får jag ett sms är där nu. Jag bara nej det är du inte. Ja då hade hon ju hoppat av vid huskvarnas bibblan. Haha så fick be snälla syster åka och hämta henne. Haha inte lätt!
Sen blev det svulla Pizza och jag tror allt hon gillade den äkta kebab pizzan med den rosa såsen!
Sen var det mys i soffan!
I dag gick vi upp ganska så tidigt för att få ut så mycket tid tillsammans som vi kunde. Gick och satte oss vid bryggeriet i solen. Och med det har jag fått en snygg vår bränna. Alltid varje år alla dessa olika linjer efter linnen och T-shirts!
Sen var det dags för henne att åka hem. Det kändes inte alls roligt att säga hej då till henne. För nu är det vara en månad kvar tills hon åker till Turkiet och jag vet att det finns ingen möjlighet att jag får träffa henne innan dess. Och sen vet man aldrig när hon får för sig att komma hem OM hon kommer hem!
Men Anna är verkligen en av dom finaste vännerna jag har och jag älskar henne!

Kommentarer
Postat av: Karin

Tur för dig att du inte la ut en bild på pizzan med den rosa såsen!!! :D

2011-05-09 @ 18:01:28
URL: http://imittskafferi.blogg.se/
Postat av: Anna

<3

2011-05-09 @ 19:23:31
URL: http://annisen2.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0