Solig lördag

Jag väckte M vid 11 tiden och tog med han på en frukost på uteservering på Waynes. Hur mysigt som helst var det. Njöt för fullt. Sen kom syster och chrille för att hämta bambam! Sen gick jag och M hem till mamma och pappa fast dom är ju i Sthlm. Jag satte mig på balkongen för att få lite sol. Och JIPPI lite lite färg fick jag. Men inte så konstigt jag bländade väl solen när jag låg där. Värmt och skönt var det.
Körde M till jobbet sen. Har ju bil denna helg då mamma och pappa inte är hemma. Himla skönt faktiskt. Inte för att jag har haft den så mycket. Men det är en frihet bara av att kunna använda den när man vill.
Bambam är hos syster och Chrille i natt och jag saknar han redan så mycket. Har ju haft han så mycket nu i veckan så det känns lite tomt.

Kommentarer
Postat av: maria

sista dagen blir på torsdag, och han har ansökt om att få börja plugga på komvux men som det verka så kommer han inte få börja förrens till hösten. Så jag gissar på att han kommer vara ledig ett tag nu .. om han inte kan få jobb eller en annan praktikplats eller så! Men han ska ju fixa körkortet nu så jag tror egentligen att det kan vara bra om han blir utan jobb ett tag så han kan koncentrera sig på det till 100%. men vi kunde ju typ ta mitt i veckan och stanna till fredag så kunde vi drinka också? Det vore trevligt tycker jag!:D Puss

2011-03-26 @ 18:56:02
URL: http://marusschka.blogg.se/
Postat av: Mikaela

:)<3

2011-03-26 @ 20:00:14
URL: http://melvan.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0