År 2010 första halv året

Så har ett helt år gått.
Vad har hänt? Oj en massa. Om jag ska säga ett ord om detta år är det nog UNDERBART!
Ska skriva lite månad för månad vad som har skett.
Börjar självklart med
Januari:
Det var mycket jobb i Januari. Passade på att jobba en hel del. Men då jag inte jobbade skulle man ju aktivera älsklingen som var på Turist visum i Sverige. Så vi gjorde små utflykter.
Mustafa fick se sin första Hv 71 match i kinnarps arena något han älskade. Jag var med i Tv i familjen annorlunda. Vi var även på filmen Avatar.
Självklart firade vi Mustafas födelsedag. Som han älskade!
Det var mycket funderingar om hur jag skulle göra med lägenheten säga upp den eller skulle jag lyckas hyra ut den?
Det var också en massa prat om när jag skulle åka hur jag skulle åka ner till turkiet direkt flyg eller inte. Och också hur vi skulle bo där nere.
Lins lus som jag är så var det mycket prat om
när jag skulle vara med i programmet Familjen Annorlunda!
Här med 2 av alla barnen!
Februari:
I februari var det en massa jobb också. Men tänkte på alla dessa pengar jag skulle få sen.
Februari var även månaden Mustafa skulle tillbaka till Turkiet. Jag han och Mamma åkte till Gbg och var där hans sista dagar i Sverige hos mammas kompis.
En mycket trevlig sista helg tillsammans.
Jag hittade en billig direkt flyg till Antalya som jag köpte och det var samma dag som Maria skulle åka.
Mustafa hittade en lägenhet i Alanya som va helt perfekt.
Men den bästa händelsen var när halva Pegasos Planet teamet var hemma hos mig
Mina underbara söta tjejer!
Mars:
Första tiden av Mars var det självklart mycket jobb på Telia. Jobbade in i det sista. Samtidigt som jag fixade min flytt. Sedan var det en massa mys med mina vänner innan jag äntligen kom ner till mitt älskade Alanya igen. Hade 2 underbara veckor i Alanya med Maria som var där på semester. Vi solade och badade massa. Det var riktigt värmt redan då. Fick även träffa Anniina och Sami som var där på utbildning. Fick följa med alla nya guider på deras transfer prov till Antalyas flygplats. Abdullah kom till Alanya och jag fick träffa han för första gången. Fixade en massa i lägenheten och gjorde den mysig.
Bröderna Subasi
April:
Ojoj April där hände det grejor kan jag lova. Jag och Mustafa gjorde små mysiga utflykter. Vi gick på Bazaren. Jag log på stranden och solade. Den 7 April träffade jag den första blogg tjejen Mikaela. Det roliga var att vi hade bott på samma gata i nästan en hel månad och hennes killes restaurang log precis där jag bodde men vi hade aldrig sett varandra. Men efter den 7 April ändrades mycket. Vi var på stranden gick till Bazaren drack en massa te och mös. Jag trodde det skulle bli en kanon säsong med Nazar! Den 10 April fick jag träffa den andra blogg tjejen Anna. Ett möte jag sent kommer att glömma. Vilken tjej! Efter den dagen umgicks vi alla ofta. Var på köpcentrumet. Drack te var på stranden. Den 16 April träffade vi även den tredje blogg tjejen Tina. Där var det inte en tyst minut. Vi hade våran Effes kväll som allt kommer vara ett otroligt minne. Sen var det slut på semestern och dags att börja jobba igen. Började med att städa och fixa i ordning lojman. Själv!! medans vissa inte alls hjälpte till. Träffade kända ansikten. Och det nya animations teamet. Så blev det den 24 April och dom nya aktivitetsguiderna kom en efter en. Och hade riktigt trevlig dom första dagarna.
Maj
Vi fick reda på vilket team vi skulle bli. Och det började väl inte så jätte bra. Men jag var glad och lycklig att jag fick komma tillbaka till mitt älskade Pegasos Planet. Mini cluben öppnade och det var dags att starta i gång säsongen! Kärt återseende av vissa. Härliga day off! Firade 1 år med älsklingen


Juni
Var sjuk ganska mycket. Hade lyckats få halsfluss. En fylla på Isas innebar en stuckning/sprickning av foten. Jobb på Pegasos world i 3 veckor! Semester med midsommar firande och sol och bad. Ett besök inne på Summer Splach. En bra månad.

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0