Arbetsintervju

Ojojoj vilken dag. M började sitt instegs jobb i dag. Han ska gå jobba från 8 till 11 innan skolan börjar halv 1 så passar han perfekt att han kan göra både och. Själv var jag på arbetsintervju i dag. Vill inte säga vart än men det gick faktiskt riktigt bra. Så får vi se när jag får svar. Känns så himla skönt att allt börjar lösa sig. Tänk att på en vecka fick vi båda erbjudande om jobb. Ekonomin kommer bli underbar. Flyttar till en billigare lägenhet. Flyttar in mitt i city så vi behöver inget busskort. Båda får förhoppningsvis jobb. Å va livet kan lösa sig perfekt ibland.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

vad skönt för er :D<3

2011-02-22 @ 09:22:19
URL: http://melvan.blogg.se/
Postat av: frida

jag tänkte på det du sa att ni redan sökt om SFI-bonus. kan man göra det innan han är klar med Dkursen? vi är ju lite i samma läge, min love är också i C kursen nu nämligen.



härligt att fått instegsjobb, är det genom arbetsförmedlingen?



jag hoppas verkligen att du får detta jobbet, jag vet hur jobbigt det är att gå hemma arbetslös. massa frågor nu, haha, men hoppas ni har det bra :)

2011-02-22 @ 11:03:56
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Heej :)

Jag fick inte det jobbet tyvärr! ;/

Men har varit på intervju hos Turkietresor också, så nu väntar jag svar därifrån haha, får hoppas det gick bättre där... men oavsett hur det blir drar jag till Alanya i sommar iaf :D

Ska du ner dit nåt?

2011-02-22 @ 13:28:57
URL: http://kanki.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag håller tummarna för dig!! :)

2011-02-22 @ 18:10:58
URL: http://imittskafferi.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0