Underbara dagar

Har haft 2 underbara dagar med mamma och pappa. Även att tisdagskvällen inte blev som vi hade tänk oss. Då mamma var dålig i magen. Och även på onsdags förmiddagen. Men jag och pappa gick till stranden sen gick han till hotellet och skulle äta då kom Mustafa. Och Sen när pappa kom tillbaka så kom även mamma med. Då mådde hon lite bättre. Så vi mös några timmar på stranden. Så himla mysigt.
Sen åkte vi upp till borgen jag mamma och pappa och sen åt vi på Red Tower. Så himla god mat. Gick och tog en drink efter det.
I dag har vi hyrt en bil så först var vi på Bazaren i Manvagat. Köpte en julklapp till bror. Och ett par rosa converse till mig. Det var det ända jag hittade. Efter det åkte vi till vattenfallet. Jätte mysigt och svalkade av våra fötter i det kalla vattnet.
Sen åkte vi bara förbi Side. Blev aldrig att vi åkte in dit.
Så vi åkte tillbaka till Alanya och upp till Dim Cay där vi åt en god lunch och svalkade oss i vattnet där också.
Så i dag har vi hunnit med en massa. Nu vilar vi alla lite. Sen blir det väl att gå runt lite i Alanya. Dem här dagarna har gått så otroligt fort. Och snart kommer dem åka hem. Hatar att jag inte har haft mer tid med dem. Vill också ha mer dagar med min familj som några andra har fått. Mer sammanhängande semester inte bara en där och en där. För man känner sig aldrig riktigt ledig. Och nu har vi ju verkligen kunnat ha det då vi inte har många barn alls. Men men! Har haft 2 underbara dagar i alla fall.


I morgon är det jobb igen som gäller. Och inte är det några Nazar gäster vi tar hand om. Utan bara en massa österikare. Mindre roligt.

Magen vill inte vara snäll mot mig i dag heller. Har haft sådan magknip. Vet inte riktigt vad det är med den. Har funderat på att åka upp till sjukhuset och kolla upp det. Om det blir värre så får jag nog göra det.

Känner mer och mer att jag tog fel beslut. Hade så gärna velat åka hem. Speciellt när jag vet att det är så. (Hemlighet) Men vi får försöka fixa det nu. Och hoppas det blir bra.

Nä vila en stund så jag orkar gå och möta mamma och pappa..

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0