Turk tid

Detta kan störa mig som bara den i detta land. Turkar som inte kan hålla sina tider. Det här med turkisk tid och svensk tid stämmer inte alls. 5 min för en svensk är 5 minuter. För en tur är det om man har tur 30 min.

 

I dag har jag varit på M;s hotell hela dagen när han har jobbat för att fotografen som tog kort på oss i går skulle komma och visa bilderna. Så han sa i går att han skulle göra. Han kom inte på första passet. Och andra passet ringde M han och frågade när han skulle komma. Då sa han att han inte hade fixat bilderna och kommer i morgon. Det är så jäkla störande. Att dem inte bryr sig om andra människors tid. Hur svårt är det att ringa och säga att han inte kommer då?

 

Lika dant med om man säger till M att kom om 5 minuter ja så får man vänta i 20 minuter i stället. Jag hatar verkligen det. Och det är något jag måste vänja av han vid.

 

En annan sak är att här frågar man oftast inte om man får ta saker utan här tar man bara och tror att det är ok. Ok mamma vet att jag själv inte ha varit bäst på det. Men jag har ändå växt upp med att man frågar alltid innan man tar. Han vet om att jag är uppväxt så. Men inte hans bror som tar en hel del och tror det är ok för mig.

 

Ja som sagt så säger fotografen att han kommer i morgon. Mm eller hur! Jag kommer inte vara på hotellet hela dagen i morgon bara för att hoppas att han kommer!

 

Jag har tur som har en så förstående kille. Var as sur och han tog det lugnt och sa att han skulle fixa allt… Vad skulle jag göra utan han. Det är tur att han kan lugna ner mig ibland.


Kommentarer
Postat av: mickan

Hej besök min blogg och kommentera hiss/diss !:D

2010-09-25 @ 20:22:52
URL: http://absoluutmickan.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0