Överlycklig det kom regn

I natt när jag låg vaken då jag inte kunde sova mycket i natt hörde jag hur det började smattra på fönstret. Jag trodde jag inbillade mig. Men faktiskt det regnade i natt och det regnade ganska mycket.. ÅÅÅ ÄNTLIGEN! Jag hoppas på fler sådana här dagar nu!! Mer regn! Men visst ska det vara sol också speciellt på onsdagar :)

Är hemma i dag igen känns det som. Som sagt kunde inte sova mycket i natt för min magkatarr som började spöka i går smällde till hårt i natt. Har varit på toa många gånger. Jag behåller inte det jag äter. Mår så där nu! Ligger i sängen och vilar hela tiden. Hoppas på att det kanske bli bättre tills eftermiddag så jag kan åka till jobbet. Men jag känner min mage och jag vet att det kommer inte bli bättre. Men hoppas går ju i alla fal!

Har också bestämt mig efter många kloka och stötande ord från Elina i går bestämt mig att vissa ska inte förstöra min sista tid på säsongen. Jag ska köra en ny taktik nu!
Ny vecka nya möjligheter! Nu kör vi igen!!!

I morgon blir det middag med Sami! Många gånger vi bestämmer och sen blir det inte av. Men i morgon ska det banne mig bli av bruden!

Och nästa onsdag händer det något mycket speciellt! Något som hände för länge sedan lite väl för länge sen! Men nästa onsdag händer det jag ska träffa KANIN! ANNIINA!!!!!!!!!

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0