Onödigt!

Var ju hos doktorn i morse som jag sa så himla onödigt! Man kan som sagt inte se eller känna om en person har magkatarr. Han sa bara att ja din mage och dina symptom som du beskriver är magkatarr. Här får du medicin som hjälper dig att må bättre.. Så sa jag att jag äter redan medicin från Sverige. Men det lyssnade han inte på. Vem säger att dessa ska hjälpa mig?
Men hur säger man till en doktor som är ok på engelska plus min engelska som också är ok att jag är på väg in i väggen att jag inte kan hantera denna stress jag har just nu? Ja här i turkiet är det svart eller vitt som gäller.
Är man inte döende så är det väl inget fel. Och det ända man har här när man är sjuk så är det en infektion.


Nu vill jag bara veta när jag kan få gå från jobbet. När dem tänker släppa mig. Det är inte kul att gå där när man mår dåligt av det.

Plus att jag bara vill hem nu när vi äntligen har fått visumet. När vi äntligen kan resa tillbaka till Sverige tillsammans. Börja vårt liv i Svenne land. Så mycket som måste fixas här och där.. Och jag vill bara börja på det nu!

Kommentarer
Postat av: Martina

Glömde skriva mailen :) [email protected] Grattis till visumet :) Fy fan vad kul! Kanske man ser er här då, bor nämligen i Jönköping :)

2010-09-15 @ 18:05:55

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0