När Mustafa kommer till Sverige?

God morgon gott folk! Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit som en prinsessa. Allt känns så mycket lättare nu. Jag kan till och med sova länge. I dag vaknade jag av att Mustafa ringde och väckte mig halv 12. Känns så skönt!

Väntar på att han ska komma hem så ska han jag, hans syster och hans bror en sväng till stranden/ havet för killarna är bara i havet :)

Måste bara säga att jag hade ett sådant mysigt samtal med Samantha i går. Är så glad att vi åker hem tillsammans. När hon berättade för mig att hon hade sagt upp sig var mina tankar också på det hållet. Jag tänkte mycket den dagen. Men beslutade att vara kvar. Något jag ångrade och försökte göra allt sen för att få sluta tidigare och det fick jag. Det mesta handlade inte att jag sa upp mig för att hon gjorde det utan det var ju en massa andra anledningar. Men självklart en anledning att hon skulle åka i från mig var ju att jag ville åka. Vem skulle jag ringa till och prata med om allt???? Hon är min andra hälft här nere. Och hon kommer vara en nära vän hemma i Sverige för alltid. Älskar henne

Fick en kommentar i dag med.
Anonym om Rosa moln:
Hej!

Jag undrar vad Mustafa ska göra sen när han kommer till Sverige? Tror du inte det kommer att bli svårt för honom när han inte kan språket? Har han nåt jobb på G eller så?
För det första så kan han ganska mycket svenska. Han förstår nästan allt jag säger om jag säger det sakta. Han kan prata en hel del det är mest grammatiken som är svårt för han. Men det första han ska göra när han kommer till Sverige är att läsa Svenska för Invandrare (SFI) Så det kommer nog inte dröja länge innan han kan flyttande svenska.
Han har vänner i Sverige så han är inte ensam där. Jobb tar vi i nästa steg. Han har redan nu lite kontakter med olika folk. Så jag tror inte att det kommer vara några problem.

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0