11 Månader

I dag är det den 16 September det innebär att jag och Mustafa har varit förlovade i 11 månader. Och det bästa av allt att det bara är en månad kvar till den 16 oktober då vi firar ett år och MIN FÖDELSEDAG! Jag vet inte än vart jag kommer att fira min födelsedag men jag har önskningar om det. Men vi får helt enkelt se.

Som sagt ska jobba på Office i morgon med. Jag tror att det är bra att jag tar det lugnt. Att jag verkligen lyssnar på min mage, min kropp, min hälsa. Anledningen till att jag har mått som jag har gjort har varit många saker. Mycket stress i mitt liv. Bland annat allt det här med farmor, kommer jag få se henne eller kommer jag inte få se henne. Vad händer med henne hur mår hon. Ja många tankar att gått åt henne. Sen var det där med Mustafa och att han kanske skulle ha kysst en annan tjej. Som sen tydligen inte var så. Men där var det stressen om att ska jag lämna han, ska jag lita på han. Sen var det om han skulle få ja om uppehållstillståndet. Tänk om han får nej vad gör vi då? Men han fick ett ja. Sen är det andra små saker som är mer personliga. Som också fick mig att stressa upp och må dåligt. Sedan saker på jobbet. Men det är inget jag tar upp i denna blogg. Utan det kan ni läsa i min andra blogg.
Men som ni kanske märker så har det varit mycket saker i mitt liv. Tills slut sa min kropp i från. Jag lyssnade på min kropp och mitt hjärta. Och nu börjar jag känna att jag är tillbaka.
Nu är det inte så mycket stress längre. Visst farmor mår inte bättre och hörde att hon inte alls mådde bra. Men jag vet att hon är stark och att hon väntar på mig. Men jag litar på Mustafa till 100% Han fick sitt ja. Han ska flytta till Sverige.
Nu tar jag nya andetag och lever i lugnets tecken.

Mina vänner är underbara och alla skickar mail, sms, chat och kommentarer och skriker KOM HEM! Ja mina kära vänner jag kommer hem SNART!

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0