Ams

I dag vaknade jag av att min älskade hund låg jämte mig i min famn. Han är så himla söt min älskling! Älskar att vakna upp så.

Sedan var det i väg till Ams. Och dagens besök var faktiskt mycket trevligt. Min handläggare var hur go som helst. Och jag är glad att jag fick henne. Hon sa att jag var så trevlig och så arbetsvan och så vidare att hon trodde att jag skulle maila om några dagar och berätta att jag har fått jobb. Den feedbacken tack man ju mycket för..
Gick genom stan och det var mycket som inte var sig likt. Ojojoj! Men mycket trevligt. Längtar till det mesta är färdigt. Vilken mysig stad jag kommer bo i då.

Kom hem och tänkte sända lite cv. Och letade reda på det nya jag hade skrivit när jag var i turkiet. Kom på att det ligger ju på min dator som M har i Alanya. TYPISKT! Jag vill inte skriva om det. För det tog en tid och det blev riktigt bra. Och nu är han i Ankara så han kan ju inte sända det heller. Får se hur jag fixar det. Finns ett företag jag skickade det till kanske få be dem att skicka det till mig.

Pratade med M innan också och han hade vart och lämnat in passet och skulle få tillbaka det kl 4 så nu går han där nere och väntar stackarn.

Ja resten av måndagen blir nog i lugnets tecken tror jag. Tror det kommer bli en hel del serie tittande.

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0