Vad händer nu då?

Nu har jag städat, tvättat ätit och kollat allt jag brukar kolla på på nätet. Vad ska jag göra nu då?? Usch ska jag ha det så här i 3 veckor till?Jag är redan uttråkad.

Nej det tror jag inte. Vart ganska så skönt med en sådan här dag. Visst ångrar jag att jag inte åkte till Side i dag. Hade varit så underbart att få träffa Sami. Pratade med henne innan och kände ännu mer att jag ville åka dit. Men jag åker vi dit en annan dag i stället. Måste ju till Side när mitt bud kommer till Turkiet :) Alla som läser min blogg som ska till turkiet kan ju alltid säga till så man kan få ge en beställning :)

Nä tror faktisk jag ska äta lite jordgubbar och kolla på någon film. Tänker inte ge mig ut i det fina vädret som det blev tills slut. Får bli en tur till beachen i morgon i stället kanske. Men nu är det film tajm.

Juste Elina ringde i morse. Ska träffa henne och big boss på fredag. Gå igenom lite inför säsongen. Spännande men väldigt nervös. Kommer ju inte komma på ett ända ord att säga på engelska ju. Men det kommer nog gå bra det med. Nämner ingenting om vad vi ska prata om och så just nu. För vill inte säga för mycket. Lovar att jag tar det på fredag.

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja snart snart får du komma och hamama hos oss hehe :) Spännande med fredag, ser fram emot att höra vad ni pratade om! Ha de så bra så hörs vi, kram!

2010-03-29 @ 15:41:03
URL: http://www.delfinohamam.com/blogg
Postat av: helajnah

tack :) jag kommer ner till alanya 20/5, blir semester o lite jobb typ. har tänkt stanna till oktober :) om du vill kan du adda mig på msn: [email protected] kan vi prata mer där :) väldigt kul o läsa din blogg!

2010-03-29 @ 16:10:54
URL: http://helajnah.devote.se
Postat av: maria

haha zandra vi vet att du kommer få sparken , låt inte så viktig ;)höhöhöhö ! Visst saknar du mig så du dööör erkänn.. liiite??

2010-03-29 @ 17:04:11
URL: http://marusschka.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0