Lycka

Dagen bara rullar fram och snart ör det äntligen dags att slute. Får hoppas på att dem sista timmarna gå fort nu. Vill bara slut och vara LEDIG!
Har plockat i ordning det mesta på skrivbordet. Så 17:15 ska jag springa här i från...

Vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll. Kanske träffa Lisa å Malin. Men sen har jag en massa jag måste hinna göra.. Och sen måste jag försöka ta det lugnt också...
Ja vi får se.

Kommentarer
Postat av: Denise

Första gången var det för att jag inte kunde säga upp mig så tidigt, sen fick jag 27 mars som "sista" datum och sen ändrade de sig till 17 april för att dom inte tycker att jag behöver utbildning i alanya... så nu får jag lite semester hemma med familj och vänner istället!

Kram

2010-03-12 @ 15:46:54
URL: http://nizan.blogg.se/
Postat av: Denise

Just ja, glömde svara på den frågan :P

Våra första gäster kommer 30 april. Kombiguide blir det i år igen, blir kanske någon annan tjänst när jag har tagit körkort :P

Kram

2010-03-12 @ 16:13:48
URL: http://nizan.blogg.se/
Postat av: Denise

Dom ska ut till olika platser sen tror jag. Det är folk som ska både till destinationerna runt om i turkiet och också till Kreta som är på utbildningen.

Njaaa...inte direkt. Men det får väl bli till nästa säsong i så fall. Jag säsongar under vintern också men hemma i Sverige på skidort så det blir inte så mycket övningskörning här heller.

2010-03-12 @ 16:58:04
URL: http://nizan.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0