Alanya

Har inte haft internet eller tid att skriva i bloggen så har skrivit i word. Annars hade jag glömt vad jag gjort. ;) Börjar ju bli lite gammal..

söndag/Måndag

Så är man äntligen hemma igen… Ja det känns i alla fall som sitt andra hem. Resan gick faktiskt kanon bra. På bussen upp tills Sthlm satt jag vi datorn och sen halv sov jag lite. Inne i Sthlm började jag smått undra hur det var med dem. Det var mer människor ute på isen än vad det var på gång vägarna. Sen hann jag med Arlanda express utan några problem. Väl framme på Arlanda var det ett kärt återseende med Maria. Va åt lite. Sen yrade vi runt lite. Fick inte sitta jämte varandra på flyget. Men hamnade jämte 2 killar som va jätte trevliga så vi satt och spelade kort. Så hela resan gick snabbt. Sen när vi väl kom från flygplatsen så gick det grymt snabbt till Alanya. Fattade typ ingenting. Maria var lite små nervös inför kärleks möte. Jag var inte så nervös. Var ju inte lika länge sen jag träffade min man. Men hon gjorde mig allt lite nervös där.

Sen fick jag äntligen pussa på min älskling. Å saknade hans läppar så mycket. Han tog mig hem till våran lägenhet. Och vi bor på femte vånningen och utan hiss med 72 trappor. Och det ska jag behöva gå upp för varje dag. Kommer ju vara smal som en pinne av att bara gå i dessa trappor.

Ja våran kära lägenhet då. När jag väl kom i går kände jag vad är det här? Den är inte skabbig inte heller svenskt standard. Den är helt ok. Men i dag på morgon så när jag la lite Zandra puts på den är den allt mysig. Kommer bli perfekt.. Ska ta bilder sen.

Sen var vi på en liten promenad. Hälsade på guiderna som har sin utbildning här i Alanya. Och när vi väl hittade hotellet som inte ligger jämte Wasas sami. Utan nästan jämte våran lägenhet så var alla guider ut i solen. Ett kärt återseende.

Sen gjorde min kära pojkvän döner kebab. Något jag verkligen saknat. Så gott var det. Sen har jag suttit och försökt lära mig lite turkiska. Ska banne mig bli ett proffs detta året har jag tänkte. Mustafa säger att jag är duktig i alla fall ;) hihi.

Fick också ett litet tråkigt samtal också. Men det går nog bra tillslut hoppas vi.

Sen så var jag på guidernas hotell och väntade på Sami och Eveliina. Så träffade jag en av chefen. Ett glatt möte. Och jag ska få följa med dem till flygplatsen på deras studie besök. Kan vara trevligt. Guiderna verkar så himla söta.

När Sami och Evii var klara gick vi och tog en glass och kaffe och satt och pratade om en massa. Himla trevligt var det faktiskt.

Tisdagen

Var jag och min älskling iväg på en liten tur i alanya och fixade saker till lägenheten. Nu börjar den bli klar. Nu är den riktigt mysig..

Sen var jag i väg och mötte min sötis Maria. Vi åt lunch drack te i solen. Det är riktigt härligt väder nu. Det är som i början på en svenska sommar. Så skönt att sitta på en uteservering och njuta av solen. Sen gick vi och mötte Anniina och Sami. Sen gick vi till det kära hotellet sun park och drack lite kaffe. Sen kom min gentleman och mötte mig och så följde vi Maria hem.

Sen på kvällen fixade min underbara pojkvän så att vi delar internet med våran granne. Så nu ska jag hålla er mer uppdaterade..

 

Saknar er allihop


Kommentarer
Postat av: Hanna

Va kul att du är nöjd med er lgh!! Å va bra att han fixade internet med grannen, blir så mycket billigare då;)

Hoppas verkligen du kommer få en underbar sommar med din älskling:)

2010-03-17 @ 16:12:52
URL: http://teresiagok.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0