Semester

Så börjar semestern glida mot sitt slut. Och har haft en helt underbar semester. Ska försöka berätta vad jag har hittat på.

I Torsdag som jag har skrivit var vi ute och firade att vi hade semester jag Therese och Victoria. Det var jätte mysigt. Sen firade jag lite med Mustafa också.

På Fredagen självaste midsommarafton så gick vi och åt lunch och ingen vanlig lunch utan midsommar lunch på en restaurang. Och där kom även Anna och hennes pojkvän Kasper och firade med oss. Sen gick vi lite i hamnen och försökte hitta något att ha på oss.

Sen gick jag hem och njöt av att kunna få göra sig i ordning i lugn och ro. Sminkade mig, duschade och fixade håret på typ 3 timmar. Det var riktigt skönt. Sen kom Mikaela, Anna, Mary, Therese och Victoria till mig innan vi åkte vidare till Palm Beach. Där vi mötte upp Samantha och Tina. Där vi firade midsommar med självaste Anna Book. God midsommar mat igen. Anna sjöng en massa svenska klassiker som vi alla sjöng med. Och sedan var det dans runt midsommarstången. Vi åkte sedan vidare till Crazy Hores och mötte upp ännu mer människor. En väldigt trevlig kväll. Som avslutade att Mustafa kom dit också.

På Lördagen så var vi på stranden hela dagen. Underbart skönt var det. Solade och badade och drack en drink i pool baren. En skön dag. Sen på kvällen åkte jag Therese, Victoria och Mustafa till Crazy Hores och åt en god middag och drack några drinkar. Kvällen avslutades tidigt.

På Söndagen så åkte vi på dykning jag Therese och Victoria. Jätte trevligt var det. Jag dök inte denna gång utan jag hängde bara på båten och solade och badade. Och tacka gudarna för deras underbara sjösjuke tabletter. Efter det så åkte vi och hyrde en bil och åkte ut till Incekum och till Samantha och grillade kött och grönsaker och åt svenska beanässås. Riktigt mumsigt var det. Efter det gjorde vi en liten hemlighet. SOm många nog ändå förstår vad det var..

I dag är det sista dagen på semestern och jag gråter. Jag vill inte tillbaka till jobbet. Jag vill inte tillbaka till World. Jag vill tillbaka till Planet. Tycker inte alls om World. Vi alla känner att det är ingen action där alla sitter mest och prata med varandra och ingen har någon kontroll. Vi saknar vårt planet där vi har kontroll och alla jobbar. Men bara 1,5 vecka kvar.

Så vad ska jag göra sista dagen på denna underbara semester. Just nu sitter jag fortfarande i sängen. Vädret är väl lite så där. Lite moln på himlen. Men jag väntar på att älsklingen ska ha tränat klart för han har fått för sig att han ska träna på sina siester nu och bli en hunk :) Men det gillar jag så vad gör det. Sen ska vi väl ut och äta och mysa..
Sen i kväll vet jag inte..

Kommentarer
Postat av: Esther

Låter som en jätte bra semester :)

2010-06-28 @ 21:54:26
URL: http://esthersverrisdottir.blogspot.com

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0