Äntligen

Äntligen har febern sjunkit och jag mår bättre än dem andra dagarna. Hostar och är snuvig fortfarande men det är ju ingenting. Och tackar gudarna för att jag är kan jobba i morgon för nu börjar jag bli så sjukt uttråkad så det finns inte. Det ända jag har gjort nu i 3 dagar är att ligga i soffan och kolla på film och kolla runt på alla möjliga hemsidor.
Jag funderar på att gå ut och göra något litet när Mustafa har sin siesta bara för att jag inte ska bli knäpp. Men får dåligt samvete av att gå utanför dörrarna när jag är hemma och är sjuk.


I dag är det ännu en dag i Alanya då det är molnigt på morgonen. Tittar man upp i mot bergen så kan man tror att det kommer bli regn. Men nej det får vi nog vänta med några veckor till tror jag innan vi får avnjuta det underbara regnet.

I dag är det bara 10 dagar kvar tills mamma och pappa kommer. Och jag längtar som en tok efter dem..

Vet ni vad jag åt i går.. Något som var så himla gott. Jag åt det till och med till frukost. Svenskt tunnbröd och makrill. Det var så sjukt gott. Tack Tina som hade med sig det till mig :)

För övrigt är livet helt okej. Börjar bli LITE trött på värmen och fuktigheten här nere. Men har hört att det ska bara vara så här i ca 10 dagar till. Sen börjar fuktigheten gå ner.. HOPPAS!!! Får gärna vara normal värmt nu..

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0