Sista dagen

Så sitter man här ny duschad och väntar på att få börja städa. Kan ju inte göra det än ;)

Så var sista utgången gjord. Hur bra och hur kul som helst! Tack alla för att ni gör dom kvällarna så roliga! Hur bra förfest som helst! Marika å Lisa ni är underbara! Lika roligt som vanligt på Sliver!! Mr H hörde inte av sig men lika bra är nog det! Jag blir tokig på allt det där! Så nog lika bra att lämna kvar alla tankar hemma om allt det där när jag åker. För det leder ingen stans att fundera och tänka.

Så var det sista dagen hemma nu då! I morgon går tåget 07.30 från jkpg till Arlanda första klass Det ni ;) Så börjar resan jag länge har längtat efter och varit så rädd för och sådan ångest och panik för. Nu är den resa så nära. Och jag har så många tankar om den. Det kan bli hur bra som helst eller så kan det bli hur fel som helst! Men jag tror jag behöver denna resan. Jag kommer nog växa så sjukt mycket och lära mig så mycket om mig själv. Och jag behöver verkligen det! Jag tror jag kommer vara en helt ny Zandra när jag kommer hem! När jag kommer hem vet jag inte hur mitt liv kommer se ut! Och det som är skönt är att jag bryr mig inte. Det få se ut som det gör. Jag ska bara njuta av resan nu. När jag kommer hem tar jag tag i framtiden. Och det är så oerhört skönt. Att leva i nuet!!!

Nä nu kan jag börja städa… För nu är jag ensam igen ;) Så dags att städa sen blir det packa det sista sen ska jag hem till Mammsen och njuta av hennes sällskap…


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0