Så var det sista natten

Ja då ska man snart försöka sova. Se om man får så mycket sömn.. Är så trött men en del att tänka på och vara nervös över så det kommer nog ta ett tag kan jag tänka mig. Men värt ett försök. Att inta sängen. Som mamma har bäddat så fint åt mig. En natt hos mamma finns inget mysigare.. Man blir så lugn i hela kroppen.. Helt sjukt.. Jag bara rasar i vikt just nu.. Jag fattar inte det!! sköter inte maten ett dugg.. Men ska inte klaga..

Som jag har skrivit ett tag nu så är det så mycket i  mitt huvud just nu! Så många tankar och funderingar. Så många val, så många krav, så mycket nya intryck. Ja allt händer verkligen just nu.. Och det jag bara skulle vilja göra är att åka till spanien på en månads semster. Men i stället ska man göra ännu mer nya saker. Jag vet inte hur min hjärna kommer funka hur mycket jag kommer klara. Den senast perioden har jag gjort en del saker jag aldrig gjort innan.. Jag har varit en människa som jag är ovan att vara. Jag har levt mitt liv. Har för en gång skulle känt mig sedd ute. Jag har börjat få ett bra självförtroende. Jag börjar bygga upp mig själv. Men det går sakta och när något dåligt händer faller jag hårt. Men jag hoppas på att få vara hel snart igen. Hade jag inte haft mina vänner så hade jag aldrig klarat detta. Ensam är man inte stark.  Och jag är så oerhört glad att jag har dom. Det finns en scen i min favorit serie OTH som hände mig för några veckor sen. Något någon sa. Den späningen dom orden allt det kändes som jag var där. Jag tror ingen kan förstå det. Ingen vet hur jag kände. Nu känner jag inget.

Nä sista tankarna för den här dagen… Kommer sitta på tåget i morgon i några timmar så kommer nog en del blogg inlägg och så.. Sen vet jag verkligen inte hur det kommer se ut med det.. Men jag hoppas på varannan dag eller något i alla fall.. Jag kommer sakna er så oerhört mycket. Men jag kommer tillbaka. Tillbaka till en massa saker jag måste ta ställning till. Men sådant jag tar när jag är hemma. Som jobb, lägenhet, kärleken för nu med kärleken vet jag inte.. Allt är nytt men jag ska prova. Jag ska ge det en chans. Men jag tar tag i det då. Om han fortfarande vill ses då också vill säga.. Nu ska jag hoppa i säng för jag ska upp 6 på morgonen..


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0