Slut på minisemstern

Så är man hemma från mini semster i halmstad. Lika underbart som alla andra gånger. ÄLSKAR MITT HALMSTAD. Slutade jobbet tre i onsdags satt 3 timmar på tåget så kom man ner. Blev hämtad av mamma å bambam åkte hem och åt goda creps och drack vin. Mycket trevligt. Trivs så bra i mammas sällskap.
På torsdagen kom broder å pappa ner och mamma åkte hemför att jobba 2 dar. Själv åkte jag in till halmstad och shoppade loss.
Köpte: väska, sjal, ring, väst, linne och en baströja. Inte mycket men behövliga saker.
Åkte sedan tillbaka till villavagnen och umgicks med pappa och bror åkte runt lite och kollade på hus och på havet mycket mysigt. Har nog världens knassigaste pappa.
Fredagen va det förberedelse för våran underbara kräftskiva. Hade ju tänktsitta på altanen men va ju rätt kallt. Och eftersom vi inte har glassat in altanen än så kom jag och pappa på en lösning att ta pressening runtom. OCh sagt och gjort så blev det så. Och det va gö myssigt. Senare på   kvällen kom mamma och farmor ner. Så åt vi goa kräfter och drack vin och snapps. Farmor blev lite fuller rolig va hon. Men hennes mun går i ett.
På lördagen åkte vitill falkenbergoch mös lite. Va inne på Esprit och mamma hittade en skit snygg tröja men fanns inte i hennes storlek. Så efter besöket i falkenberg åkte vi in till halmstad och kollade. Där hade dom den. Hon blev överlycklig så ja va så snäll och köpte den till henne. Fick en del köpt också en tunnika en ring strumpor och ett linne. Sitta grillningen ägde rum på kvällen sen. Nu får man vänta ett tag innan nästa grill =(
Sen på söndagen åkte vi hem.. lika tråkigt somalltid att komma hem.

Har inte kunnat va tyst har berättat för mamma att hon ska få en london resa när hon fyller 50 men  det är om 2 år. Men tror honska få det nästa åri stället för om 2 år ska vi ju kanske åka någon annanstans. Men eftersom ja känner mamma så bra så är det bäst att säga till henne så hon kan spara pengar. Som är ganska svårt för henne.

Så nu är man tillbaka i vardags livet och ska jobba i 11 dar i rad nu. Sen blir det en till minisemster med Mea till Danmark. UNDERBART. Men nu ska det beges till gymmet...



va bara tvungen att sätta in en grymt bra bild på Ida och säjlvklart våran underbara hund

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0