E ni trött på mitt klag läs då inte denna dagboken......

Ja jag ve att ja klagar ja vet att man ska tänka posetivt men det går ju för fan inte när allt e som det är.
Har världens dåligaste arbetskamrat som har satt oss alla i skiten inte bara chefen å det är så jävla elakt av henne. Får jobba röven av mig fast jag känner att jag inte orkar men ja är ju inskriven i schemat hela tiden... Och ny personal som inte kan något typ och gör som man själv vill. Vill bara byta jobb letar massor men det ska tydligen inte va lätt. 
Pga av mitt dåliga humör är det tur att affärerna är stängda annars hade jag nog varit pank nu... 

Är hundvakt i helgen har nog v'ärldens knäppaste men roligaste hund. Familjen e i danmark å tyskland massa gott när dom kommer hem ju. Fattar inte tizzes kompis pakerade på tizzes gammla pakering som hon inte har längre. Å frågar inte ens om hon får det. Sen när dom vaknade så frågade tizze vart hennes kompis hade ställt sin bil då säger hon å din pakering. Då sa tizze ja men den har jag ju inte. Då säger ungen om jag får böter får du betala halva för det e ditt fel. Mycket riktigt så har hon fått böter. Å tizze måste betala halva.. Hur sjukt är inte det?

Blir kanske utgång i kväll har inte bestämt mig än. Men i så fall en kost stund för måste ju hem till Bambis plus att ja ska jobba i morgon....

Längtar som tusan tills ja å Mea åker till Danmark ska bli så himla skönt.....

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0