Han

Att bara titta på han får mig att bli värm i hela kroppen. Han får mig att le. Han får mig att skratta. Han får mig att må bra. Jag kommer aldrig få nog av att berätta hur mycket jag älskar denna killen. Han är mitt allt och han betyder verkligen allt för mig!
Det var så kul att höra han i Turkiet när han berättade för sina vänner hur mycket han älskade Sverige och hur fint det var och hur mycket han trivs här. Han såg så lycklig ut när han pratade om det.
Han klagar aldrig han hjälper alltid till! Han är underbar!
Och det bästa av allt han är MIN!
Vi har sagt att allt dåligt som har hänt när vi har jobbat i Alanya stannar där. Den 12 oktober 2010 började vi ett nytt kapitel i vårt liv.


Kommentarer
Postat av: hanna

hejsan zandra! mitt namn är hanna och jag har länge följt din blogg. gillar den skarpt och känner mig jättemotiverad av den! allt från din träning till att våga följa sitt hjärta o släppa det förflutna. du kanske inte vet om det men du har varit en riktig inspirationskälla för mig och det är jag dig evigt tacksam för.

jag gillar det du skriver och utifrån det jag läst gillar din personlighet.

jag läste för ett tag sedan att du läste kursen MSOK vilket jag nu också gör =) efter många om och men bestämde jag mig för att ta tag i skolan, jag hoppade nämligen av skolan på grund av min övervikt i treans gymnasium och nu känner jag att jag vill ta tag i det igen, det är aldrig försent!allt blev för mycket för mig under den perioden, min hälsa, kärleksfronten strulade till rejält och jag förlorade hela min familj...

men nu har jag valt och bestämt att ta kontroll över mitt liv, ta tag i det.

jag skulle vilja fråga dig om hjälp då jag är på fråga två, samma som du gjorde ifall du kunde hjälpa mig. jag såg att du fick 2a på uppgiften (grattis!) och skulle vilja fråga ifall jag kunde få läsa igenom din uppgift 2 om det är okej för dig?



ta hand om dig, önskar dig en trevlig dag

Mvh Hanna

2011-07-10 @ 12:43:01

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0