Mamma

mamma ringde innan och jag fick chansen att gråta ut ordentligt. Hon vet hur min mage är. Hon vet att det är för jävligt. Hon säger alltid dem kloka orden. Hon sa att det är inte pga maten du har din magkatarr just nu utan det är din stress och att du jagar upp dig själv och är hysterisk. JAPP det är så sant. Så sa hon stanna hemma nu i några dagar så den blir bra. Annars så får du bara tillbaka den igen efter ett tag. mm lätt här är det upp och jobba så fort man känner sig halv bra.

Har också i dag bestämt mig för att kasta in handduken. Börjat kolla upp olika alternativ för att kunna få åka hem tidigare än slutet av oktober. Jag hoppas det går!

Nu är jag på väg hem!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Sandra,



Jag vill mest bara tipsa dig om en sak....Jag är precis som du när det gäller stress och oro...jag stressar jämt och oroar mig för saker som ibland inte ens kommer att hända, vilket har lätt till en förbannad mage...ibland kan jag inte känna av den på länge men ibland kan det komma flera ggr i veckan....vet inte hur många ggr jag åkt till akuten för att jag har haft så sjukt ont i magen...utan något resultat vid utskrivning. Nåjå....nu till mitt lilla tips...ROSENROT...rosenrot är inget botemedel för magen i sig, men den hjälper till att minska stress och oro vilket i sin tur leder till en något bättre mage....jag är oxå en ganska typisk pessimistisk människa och ser ofta negativt på saker och ting...rosenroten har hjälpt mig skitmycket...jag mår så mycket bättre av att äta den...vet inte riktigt vad det är som gör att det fungerar men tydligen så ska den bilda några hormoner i kroppen som gör att man känner sig tillfreds, typ edorfiner eller likande...du kanske är bekant med den sen innan, om inte så läs lite om den...jag var sjukt skeptiskt till en början för jag tycker att den här typen av "medciner" är lite blaj blaj....men tji fick jag...det funkade faktiskt och jag har sällan ont i magen längre, och detta pga av bättre välbefinnande...=)

2010-09-13 @ 15:48:49

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0