en andra chans

många gör dumma saker. jag har också gjort dumma saker. vissa saker är glömda och förlåtna. Men det värsta jag har gjort kommer tydligen alltid att följa mig. dom flesta pratar om det fortfarnade efter 6 år. inte för att jag bryr mig så mycket. Men kan bli jobbugt när det kommer upp då och då när folk fortfarande pratar om det och jag får höra det. Visst va det illa men jag har ju inte direkt mördat någon. varför fortfarande prata om det? man behöver inte glöma det men prata om något annat istället.

utgång i går då. singstar på förfesten kan det bli tråkigt? nä det va riktigt roligt faktiskt. Blev sen utgång bara å när vi väl va nere i stan åkte maria hem och dom andra till apt där jag inte ville gå. Ställde mig i kön till Olerys känner ju alltid någon där inne. Träffade Simon i går i kön. Han skulle hoppa över i kön man han va inte den vigaste =) men det va trevligt att träffa han. Han frågade flera gånger om jag mådde bra. Även att jag skrattade och va glad i går. Står det i pannan på mig hur dåligt jag mår? Undrar varför han frågade mig det 4 gånger. Men inget jag vill ta upp på fyllan. Hade trevligt inne på Olerys.

I dag är det bakis dag. Satt nyss in sista skivan av one tree hill får vänta till 2008 innan säsong 4 kommer ut. kan säga att denna serien har berört mig så mycket. Så många minnen från förr. Vill tillbaka till gymnasiet hade så roligt då. Men kommer ju tyvärr inte hända. Fy va hemskt. Men älskar den serien.

Va på stan med mamma i går. hade jätte mysigt. Älskar min mamma så mycket kan inte va utan henne. Hon betyder allt för mig.

Nä skase dom sista avsnitten nu..


See U

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0