En av dom bästa

Jag är otroligt glad att jag har denna mongo vännen! Hon får mig att skratta. Hon får mig att le. Hon skrev nyss ett inlägg i hennes blogg som fick mig att sitta och as garva ett tag. Vilka minnen vi har tillsammans. Och ännu mer minnen kommer vi få.
Hon är som jag litar på till 100% och jag vet att hon alltid finns där!
Älskar dig mitt mongo barn!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: Ska gå vidare med det. Har fått hjälp av en annan Alanya kvinna som pratat med en kapten på en annan båt om hur man ska göra. Hoppas dom åker dit och får sjukt höga böter.

2011-08-21 @ 19:17:10
Postat av: Anna

Hahahahha jaaa!!:D



jag fick fan inte i mig något cheesburgare den kvällen, matlusten dog liksom lite!:D haha!! Jag avlider nästan av garv såfort jag tänker på den kvällen, så jäkla rolig kväll!! :D



Ja vi har massa saker kvar att uppleva ihop min älskade älskade vän!!!:D



Satt även o kolla på bilderna när vi tog spontankvällen på QG när vi är sådär snyggt klädda!!:D HAHA.. så jävla äckliga vi är!! Saknar dig brutalt nu när man ser tillbaka!!



Meeen, vi ses ju i september!:D wihoooo!!!



ben kalp sen!

2011-08-21 @ 19:29:35
URL: http://annisen2.blogg.se/
Postat av: Lina

Svar: Ja om man inte avbeställer får man en bok hemskickad var 4:e vecka.. Totalt 13 böcker/år.. Så jag tänkte nog inte säga upp det direkt iaf.. Men annars kan du avbeställa så fort du fått dit startpaket.. Allt är bara bra med mig.. Även med dig?? Kramar

2011-08-21 @ 19:34:18
URL: http://maxedius.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0