Fotboll

Alltid lika skönt att vara nere i Halmstad. Man gör inte mycket bara myser.
Milo har sovit mycket i dag. Man blir lite trött av luften. Ute hela dagen då vi har haft fint väder.

I dag har jag äntligen köpt ett par ordentliga promenad skor. Så nu ska det promeneras ordentligt.
Och synas kommer jag göra också!

Ny kollar vi på fotboll. Och fortsätter vi så här vet vi inte hur det kommer sluta!


Halmstad!

Äntligen är vi i Halmstad och det är lika härligt som alltid!
Resan ber gick kanon. Båda barnen sov nästan hela resan. Och jag fick köra. Tycker det är skönt att köra när man ska köra långt. Det går fortare då.

Vi har hunnit att njuta av smörgåstårta och vin. Lite vardagslyx här nere får man ha.

Baba saknar oss där hemma. Men han kommer ju ner på fredag.

Milo älsklingen hade bara lite lite feber i morse annars har han mått som vanligt. Skönt att slippa febern!


Sprutdax!

I dag ville pluttis inte alls sova länge. Men efter att få komma till mammas och pappas säng somnade han snabbt om! Och en lite sovmorgon fick vi allt.

 

I dag har vi varit hos BVC!Det var dags för 3 månads sprutan! Inget jag har sett fram emot. Min lilla älskling bli ledsen. Han hade i alla fall gått upp bra och växt fint. Nu väger han 5945 och är 61,7 cm lång. Så han följer kurvan så fint.

Sen var det dags för sprutan och han blev så ledsen. Jag fick nästan tårar i ögonen och såg att även M fick det. Å vad han skrek och var så ledsen. Han skrek länge. Blev lite tyst i bilen. Sen var han helt slut när vi hade parkerat la vi han i vagnen och då somnade han på 2 sekunder. Han har både varit glad och ledsen i kväll. Han började få lite feber nu på kvällen så han fick en alvedon innan han somnade min lilla älskling. Och i natt får han sova i pappas säng!

Hoppas vi slipper den hög febern i morgon. För i morgon blir det HALMSTAD! som jag har längtat!

 

 

 

I dag testade vi gå vagnen. Han når ju inte ner men det är på den högsta. Så när vi tar hem den så minksar vi ner den. Sen blir det till att börja gå. Men vi väntar tills vi har flyttat! Han blev lite ledsen först och fattade inte vad de var. Men sen började den låta och då var det roligare.

En liten ledsen kille som sov på sidan när vi kom hem. Nu måste vi försöka få han ligga mer på mage och sida.

 

 


Min första Morsdag

I dag hade jag min första morsdag. Och den har varit underbar!

Fick världens finaste lapp skriven av Milo med hjälp av Baba! Ni är underbara. Ni är mitt liv.

Resten av dagen har vi spenderat hos mamma/mormor. Det bjöds på sill och potatis. Och till fikat var det fullt hus för då var det mammas berömda jordgubbstårta som vi bjöds på.

Har världens finaste mamma! Och jag hoppas hon hade lika mysig morsdag! Men jag vet att hon trivs när hon har mycket folk hos sig! Älskar dig mamma!


3 Månader

I dag är vår älskade son hela 3 månader! Vad jag älskar han!
I morgon är det dags för 3 månads sprutan! Kommer nog gå bra. Men jag tycker det är skönt att M följer med!
image description
image description
image description
image description
image description
Du kommer alltid vara min finaste kille! Kommer alltid att älska dig!
Jag får inte nog av att titta på dig! Du är mitt ALLT!

Shoppat

Haft en jätte mysig dag med min lilla familj. Efter frukost åkte vi till Nässjö för att kolla ut en ny soffa då den vi hade tänkt var galet stor.
När vi kom dit provade vi en soffa. Som vi fastnade för på en gång. Det är en divan med äkta skinn. Den har kostat 16900:- skulle kostat 10995:- men dom hade skrivit fel så vi fick den för 9995:- helt ok för en skinnsoffa.
Så den ska pappa och M hämta i veckan.
Sen åkte vi vidare till severins men hittade inget där.
Så åkte till Ikea!
Började med lunch och sedan tittade vi vidare och hittade tv bänk och tv bord som vi ska köpa när vi flyttat in.
Begav oss sedan till Mio där vi beställde matbord och stolar! Paket pris 3995:- sådant vi verkligen ville ha.
Så nu är allt sådant fixat!

Hade först tänk köpa café bord till altanen men har hittat något mycket bättre! Ska vi bara övertala min man!

Här är soffan!
Och bordet med stolarna! Fast vi ska ha ett mindre bord med 4 stolar!
Stolarna är i konstläder och gung bara!
Plast stolar 2 st vore så skönt att njuta kaffet i.
VILLFLYTTANU!

 


3 år med dig!

I dag firar jag och min älskade älskling 3 år tillsammans. Det är lång tid! Vi har vart med om MYCKET! M sa innan att vårat förhållande har varit som en kärleksroman. Vi har klarat tuffa tider även bra tider och vi är starkare än någonsin.
Vi har det finaste någon sin våran son.
Jag kommer ihåg dagen då vi kysstes som ett riktig par.
Jag älskar han så mycket!
I morse vaknade jag av att jag fick en present av min älskade man och min underbara son! Som 3 års present och min första mors dag present!

Första bilden på oss!

Första bilden på oss som ett par

Ny förlovade

Det bästa av allt våran son!

Leon

I dag var ingen vanlig dag för i dag var Leons födelsedag. Hela 1 år blev mosters älskling!

Började dagen med en tur till Jönköpings marknad och Shit var varmt det var. Men vi klagar inte!

Sen åkte vi hem till syster för att fixa det sista innan gästerna kom.
Jag gjorde klart tårtan. Som faktiskt blev himla god! Och fin! Saknade bli marsipan men det blev kanon bra ändå. Och va roligt det var.
Sen kom gästerna! Och vad paket den lille Herren fick!

Nu är jag så trött så jag säger god natt!

Gjorde en blomma av ballonger något vi gjorde jämt i Turkiet. Kul att man har fått en del idéer därifrån!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1775304/images/2012/pic_204072602.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1775304/images/2012/pic_204072602.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1775304/images/2012/pic_204072602.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1775304/images/2012/pic_204072602.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1775304/images/2012/pic_204072625.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1775304/images/2012/pic_204072625.jpg" class="image">


Skrek

I dag var det ut till syster som gällde. Gjorde i ordning chockladbollsmeten. Och grunden till tårtan. Sen satt vi ute och njöt i solen hela dagen.
Och jag måste nog ha den mest nyfikne sonen i världen. Han sov sammanlagt 1 timme under hela tiden hos sin moster och då var vi där från 10 till 17. Sen la jag han i vagnen när vi hade parkerat bilen och då somnade han på 2 sekunder. Tog upp han vid 19 för att byta kläder och mata han. Innan han fick maten skrek han så sjukt mycket. Har aldrig hört han skrika så. Men han var ju hungrig och över trött. Det var svårt att få han komma till ro efter det även att han var så trött. Men nu snarkar han här jämte mig.

Var i lägenheten och mätte i dag med och den soffan vi ville ha får inte plats. Så nu får vi leta vidare. Det suger! Finns inga soffor som vi vill ha.
Måste hitta ett bra mat bord också. Mamma och pappa var med och dom gillade lägenheten. Gud va skönt det ska bli att flytta.

Nä bäst att stänga ögonen för att sova. I morgon är det den stora dagen. Leons första födelsedag!

Kusinerna njuter i skuggan


Giraffen Sophie

Har vart lite anti Sophie. Tycker det vart för mycket pengar för en sådan. Men Milo har lånats Leon nu och han ÄLSKAR henne. Så nu har vi köpt en egen till han!

 

 

Sophie The Giraffe Presentask är perfekt som barnets första sinnesutvecklande bitleksak och leksak. Stimulerar barnets alla sinnen: 

Synen: De mörka och ljusa kontrasterna med fläckar på Sophie the Giraffe kropp ger en visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbar för barnet.Hon blir snart en välbekant figur och får ett lugnande syfte. 

Hörsel: Hennes pipande underhåller barnet, stimulerar dess hörsel och hjälper barnet förstå länken mellan orsak och verkan. 

Smak: Sophie the Giraffe är mycket flexibel och har många delar för ett barn att tugga på (öron, horn och ben). Hon är perfekt för att lugna barnets irriterade tandkött när tänderna börjar växa ut och är helt säker. 

Känsel: Sophie the Giraffe är perfekt för barnets små händer. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för barnet att greppa. Hon är mjuk att känna, precis som barnets mamma, stimulerande och lugnande psykologiskt och emotionellt. 

Lukt: Den enda doften är naturligt gummi ( från Hevea trädet) gör Sophie the Giraffe mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland sina andra leksaker. Rengörs med trasa och tvålvatten. 

Material:100% naturligt gummi.

Bullbak

I morse måste jag vart dö trött. Hörde verken när M kom hem eller Milo som skrek. Älskar verkligen att M matar han när han kommer hem. Det betyder att jag får sova non stop! Min son somnar runt nio och hellre för då vaknar han senare på morgonen. Och jag är verkligen en morgon trött person.

I dag har det varit klarblå himmel och jag hade tänkt mig en dag ute. Men har hjälpt syster med inför till Leons kalas. Så i dag har vi bakat bullar och dummlekakor. I morgon blir det fixa tårtans innehåll och chokladbollar. Fredag blir det fixa resten av tårtan och duka. För 17 firar vi världens sötaste Leons första födelsedag.
Men i morgon blir det inte så mycket i köket så då ska vi nog allt ut i solen och njuta.

Har även haft en mysig fika med Mea. Vet inte riktigt vad som har hänt med våran veckofika. Men det är mycket som händer just nu.

Nu lägger vi i växel 2. Och jag ska ut på en promenad varje dag. Samma sväng varje dag för att öka takten och till slut orkar springa runt. Milo får stanna hemma hos baba så jag ska kunna gå fort. Men sen ska jag försöka ut och gå mer med Milo också. Behöver ett riktiga promenad skor. Så jag inte får så ont.
Kilorna ska bort! Jag pallar inte se mig i spegeln. M tog kort på mig i dag som jag har som bakgrund på datorn. Ska även skriva ut och sätta på dörren. Det ska ge mig en extra kick.

Dagens mys bild Milo med Giraffen Sofie


Skratt

I dag hände en ny grej i Milos utveckling. Första gången han fick fram ett ljudligt skratt. Annars har det ju bara varit tysta skratt. Men i dag så. Men det var ett litet skratt och inget mer. Försökte spela in men han bjöd inte på mer.
Men vi får hoppas att det börjar komma nu. För mamma hjärtat smälte kan jag lova. Oj vad jag är kär i denna pojke!


Uv tält

I dag när vi var på Ikea så såg jag ett uv tält som jag tänkte köpa till Milo. Perfekt att ha i halmstad, stranden och ja överallt. Alltid skugga med sig. Man slipper dra med vagnen ner till stranden om man inte vill. Slipper bära på parasoll och oftast dugger ju inte ett utan man måsta ha 2. Det blev litet när man fäller ihop det.
Och är man Ikea medlem så blev det billigare. Så det ska jag åka och shoppa nu innan halmstad.

Fotografering

Har fått 2 bilder från i går. Resten kommer senare. Men här är min prins!
Gå gärna in på Emilias blogg

Shopping

Haft en mysig dag med Sofie. Började med en lång fika på E.H på a6. Sen blev det en sväng på A6 och Ikea. Efter det blev det en billig lunch på Ikea. Och en mjukglass innan vi gick hem.

 

När vi kom så gick jag och M och Milo och gjorde lite ärenden. Gick till Kapphal där jag egentligen är portad. Men jag hade nog kunnat hålla mig. Denna gång var det M som ville shoppa till Milo. Så dessa kläder fick följa med hem. Köpte i 62 och var lite rädd att det skulle vara lagom nu så vi inte skulle kunna ha det så länge. Men nej då. Stort är det fortfarande. Så någon månad kan han nog använda dessa kläder.

Han ska vara fin nu till kusinens första födelsedag!

 


Väntar

Sitter på gården i solen och väntar på att Sofie ska dyka upp. Vi ska ta en promenad till A6 och ta en fika på E.H uteservering. Så sjukt skönt väder ute. Har vart inne alldeles för mycket dom senaste dagarna så i dag ska vi njuta så länge det går.
Milo har redan somnat så skönt i sin vagn!


Fotomodell

I dag har vi varit hos min systers kompis Emilia som är en grymt bra fotograf och tog lite bilder. Milo och Leon var så duktiga. Man kan tro att dom är födda fotomodeller. Milo var så söt och det kommer bli så kul när vi får bilderna. Innan vi får dom så fixar hon till dom. Kanon bra. Hoppas vi får dom innan Halmstad.

Jag längtar som en tok att få åka ner till vårt älskade sommar ställe. Nästa tisdag beger jag, Milo, syster, Leon och mamma ner och på fredag kommer Baba och Chrille ner. Hoppas på fint väder.

Letar som en efter Sverige body till em. Men hittar verkligen. Minsta bodyn jag hittade var i 86 och det är ju lite för stort. Ingen som vet vart man kan köpa 62?


Love

Jag bara älskar denna bild!


Äntligen!

Nu är bror hemma och jag ligger i sängen! Ska äntligen få sova.
Hoppas på en lika bra natt som alltid dom senaste dagarna.
I går somnade han tio vaknade kvart i sju, då åt han och så byte vi blöja sen somnade vi om. Fick väcka han vid tio för vi skulle i väg.

Sen har han bara sovit till och från när han låg i vagnen på 2 timmar. Så i dag har plutt vart vaken. Underbart att ha så många vakna timmar med mitt hjärta. Men han var svår att lägga i dag.
Han är lite orolig i kroppen. Kan det vara magen, tänderna eller att han snart är 3 månader som mamma sa. Han är ju väldigt glad och så annars så han mår ju bra.

Nej god natt på er!


Hämta bror

Är sjukt trött! Men sitter uppe för att hämta bror som är ute på lite party. Som tur är så ska han inte hem så sent.

Har precis kollat på new years eve. Mysig film! Har även sneglat på fotbollen. Blivit väldigt intresserad av fotboll det senaste. Inte så konstigt när man har en man som är så intresserad.


Soffa

Äntligen har vi funnit soffan vi ska köpa. Nu ska vi bara till den nya lägenheten för att mäta och se om vi kan ha den där. Och mäta lite annat också.
Det är en U-soffa i konst gjord läder. Perfekt när man har barn. Speciellt när man har en kille som älskar att spy, ligga naken och kissa. Bara ta en trasa så är det borta. Och inte alls farligt dyrt heller.


Var och fikade med Sofie i går och njöt i solen sjukt skönt var det! Efter det var vi bjudna på tacos till bror. Mumms! Tackar man ju inte nej till! Men blev en tidig hem gång då Milo inte var på sitt bästa humör. Han sover inte mycket på dagarna så han är väldig kinkig på kvällarna.

I dag har vi vart i stan och gjort små ärenden! Efter det så kom syster, Chrille och en ny Leon hit. Leon hade klippt sig för första gången. Så söt han blev!

Nu väntar fotboll och mys i soffan med mina killar.

Låta bli!

Kollade på min son innan jag skulle gå och lägga mig och jag ville bara ta upp han väcka han och mysa med han. Men det kan jag ju inte. Men jag tog han till våran säng. M sover hos mamma och pappa i morgon då dom är i Halmstad så slipper vi va tysta. Så då tyckte jag att jag och Milo kan mysa i sängen. Jag kan sniffa på han hela natten! Höra hans andetag, lukta på han och bara titta.
Det är helt otroligt hur mycket man kan älska sitt barn. Han är verkligen allt för mig!
Älskar han så mycket!

God natt säger jag och sniffar hans underbara bebis doft samtidigt!


Bebis foto

På måndag ska jag syster Milo och Leon till min systers kompis som är fotograf och ta en massa bilder. Emilia är så sjukt duktig och det ska verkligen bli jätte roligt. Så nu tittar jag runt på olika foton och får lite ider. Visst kommer Emilia med en massa bra men vill ändå kolla runt lite. Se vad jag kan ta med mig  och så!
Gud va roligt det kommer bli. Jag undrar vilka kläder vi ska ta med oss. Blir väl några olika i alla fall!
Besök gärna hennes hemsida!


Håller på att leta efter en Sverige body för EM i sommar. Klart Milo måste ha en sådan. Men det finns ju verkligen ingenstans. Är det någon som vet vart man kan köpa det???

Annars har vi haft en lugn och skön dag med mycket bus och gos!

I dag är det mammas och pappas bröllopsdag! Hela 26 år har dom varit gifta. GRATTIS! Ni är bäst
Här dansade jag med min sko på bröllopet

Sallad

Åt precis det här. Sjukt gott!
  • Gurka
  • Purjolök
  • Äpple
  • Tomater
  • Kyckling
  • Pasta
  • Turkisk yoghurt
  • Majonnäs
  • Salladskrydda
  • Salt och Peppar

Koka pasta och stek kyckling. Kycklingen ska vara i små bitar och kryddas med salt och peppar.
Låt både kycklingen och pastan svalna medan du skär grönsakerna och äpplet.
Släng ner allt i en stor skål, och krydda med massor av salladskrydda. När allt har kryddats rejält slänger du i turkisk yoghurt och majonnäs. Sen kryddar du ännu mer och slänger i pastan och kycklingen

Kan inte sova

Det är för många tankar och känslor som rör sig i skallen för att jag tydligen ska lyckad somna.

Milo har sovit väldigt bra dom senaste nätterna. Somnar runt 20 och vaknar lagom till M kommer hem vid 6 tiden sen sover han till 9 ungefär. Å det är verkligen underbart och hoppas att det fortsätta.
Men han vaknade nyss och nappen hjälpte inte så har precis matat honom. Och han får ha sådana nätter. Kan själv vakna ibland av att jag dör av hunger. Nu hoppas vi på att jag lyckas somna snart och att Milo sover länge i morgon. M är ledig natt pga röd dag i morgon! Himla skönt och mysigt!

God natt mina blyga läsare!


Äntligen

Efter nästan ett år så har man äntligen fixat håret hos duktiga Pillan. Jag kan räknas som blond igen!


Instagram

Ni glömmer väl inte att följa mig på instagram! Där lägger jag ut en massa kort!

Zandraorneling


Tradera

Har ju hamnat i tradera trasket. som mikaela sa!
Ska skicka i väg lite kläder nu och vill veta hur ni har skickat i väg era paket.
Köper ni paket eller hur gör ni???
Snälla hjälp mig!

Bilägare

Det har varit mycket tjat om bil från M. Jag ville inte köpa bil. Har haft 4 bilar innan och det kostar så sjukt mycket. Och vi behöver dom pengarna till annat egentligen. Men så hittade vi en billig bra familjebil. Så i går blev vi bilägare. Stora delen varför vi köper bil är för att M ska kunna övningsköra och skaffa körkort snart. Så jag hoppas jag inte blir för lat och ta bilen överallt. Vi bor ju så centralt så vi behöver den inte alltid.

Så i dag har jag och Milo vart ute och raggat lite. Var och hälsade på mamma/mormor på jobbet. Och hon visade upp sitt barnbarn så stolt så. Sen skulle vi hälsa på bror/morbror på han jobb men han var inte där då.

Nu har vi precis ätit. Och Milo har spytt upp nästan allt han har ätit som vanligt. Förstår inte varför han gör det. Hans matvanor gör mig lite orolig. Måste skriva upp lite hur mycket han äter och när han spyr så jag kan prata med BVC om det. Men han växer ju och mår ju bra så det går nog ingen nöd på han.

Nu ska jag mumms på svenska jordgubbar!


Rensat!

I dag bjöd vi mamma på en mycket god kyckling gryta. Blev riktigt gott faktiskt. Har börjat försöka göra lite mer "maträtter" nu och det är faktiskt roligt.

Sen gick jag och mamma ner och rensade mitt förråd. Slängde en MASSA. Sen gick vi upp men en hel del till mormors vind. Sådant jag hade tänkt att sälja på loppis. En massa cd skivor, filmer, böcker, kläder, skor, väskor, prydnadssaker you name it! Vet inte alls om jag kommer sälja något. Men tänkte ta allt från 5 till 10 kr för allt. Och resten skänker jag. Så får vi se. Skulle jag sälja allt hade jag nog fått ihop över 5000 för jag skojar inte det är massor.
Någon van loppis människa som läser min blogg som vet vad som brukar gå på loppis? Vad som säljs mest.

I natt sov herr Milo hela natten igen. Å låt det bli en vana. Men i natt är det jag som får ta hand om han så då blir det säkert nattmat.

Sov så gott!

I morse satt Milo i sin Bumbo på köksbordet när vi åt frukost och han älskade att få vara med!


CimBom Galatasaray

I går när jag kom hem så var lägenheten så ren. Då hade min älskling städat den. Och det gjorde verkligen mig så himla glad. I förr går så skrev jag en lapp att VI ÄLSKAR DIG och la i hans macka som han skulle äta på jobbet. Han höll på att äta upp den sa han. Men det gjorde han så glad. Bara sådana små saker betyder så otroligt mycket.

Hade en mysig kväll hos mamma jag och Milo. Och det blev 0-0 i fotbollen och det menas att Galatasaray vann. Jag säger grattis till alla killarn i laget. Och är mer än nöjd att dom vann så det blev lugnt här hemma. Turkar och fotboll ojojoj säger jag.. Och jag kan tänka mig vilken fest det är där nere.. Vart där 3 gånger i rad när det har varit final. Och det är verkligen ett jäkla liv. Värre än vad det är när det blir SM guld i hockey här hemma. Sådan lycka.
Nu är M i väg och firar och jag ska nog snart gå och lägga mig. Och hoppas på en god natt sömn för oss alla i natt också.
I morgon kommer mamma hit och hjälper mig att rensa i förrådet. Så får M ta hand om Milo.

Längtar verkligen som en tok till midsommar. Då vi har planer på att åka till Hällefors. Ska bli så kul att se hur Maria och Hamza har det. Och sedan kanske jag till och med får träffa min fina fina Nathalie! Å vilken lycka. Och även Karin och Maxi! Tänk vilken lycka det kommer vara den helgen.
Nu väntar vi bara på att M ska få sitt schema så vi kan boka hyrbil upp. Perfekt att han får billigare genom posten!
Han har massa förmåner på olika saker. Bra företag han jobbar på!

Insallah

I går hade jag en riktigt trevligt kväll med fina Lisa. Vi var på twin city och käkade. Och det kändes som vi inte träffats på flera år. Hade så mycket att prata om.
När jag kom hem så låg min älskade son och sov så fint. Hade haft en riktig myskväll med baba.
Och M skulle ta och mata Milo i natt.
Jag vaknade halv 6 och kollade på bordet och såg ingen nappflaska där. Kollade om Milo levde för han hade inte ätit på hela natten. Kl 6 vaknade han och ville ha mat. Då hade han ätit kl 21 på kvällen. Å jag hoppas detta håller i sig. Fy va skönt det hade varit. Insallah

I dag började vi dagen kl 9 med att mysa och ta ett bad. Då vi är utslängda i kväll jag och Milo för det är en viktig turkisk match och M har bjudit hem en massa turkiska killar som ska kolla på matchen. Och det är lika bra att inte ars hemma så vi ska till mamma/mormor.
Nu håller vi på och tvätta och väntar på att det ska sluta regna så vi kan gå till Ica maxi


I morgon

Natten var grym insallah! Hoppas hoppas det fortsätter så här.
I natt vet jag i te hur den kommer se ut.
Milo har sovit i vagnen nästan hela dagen då jag har tillbringat den med Emelie och Jasmine. Otroligt mysigt har vi haft det som vanligt!

Senare så träffade jag Sofie som äntligen är hemma från sin semester från Turkiet. Härligt brun var hon.
Och min längtan blev större till allt det där jag saknar.

Nu är det läggdags så jag är pigg tills i morgon!

Milo börjar bli stor och ska äta själv ;)


Även i dag!

Även i dag blev det en tidig god natt för min lillprins. 18 tiden somnade han. Så han lär nog vakna om en stund för mat. Hoppas det blir samma som i natt så fall. Skönt om M kan ta morgon matningen innan han går och lägger sig.

I dag blev det bara en hemma dag. Så skönt! Kände att jag behövde det. Det hände något jobbigt i dag. Vann ett Wii på tradera som jag ångrar att jag la ett bud på. Så nu är det bara att betala och se glad ut. Vi vill ju ha ett Wii och detta var med balansbräda också och något mer. Men jag har börjat bli så snål. Få se om vi behåller det eller om jag säljer det vidare.

Skulle vilja stå på loppis och sälja en massa skit man aldrig använder. Men tycker det är så jobbigt och lite pinsamt om ingen kommer och vill köpa vid ens bord. Men borde tjäna ihop en slant. Sälja av alla sina böcker och filmer som man aldrig kommer läsa eller titta på. Jag och mamma ska rensa vårt förråd i helgen få se om jag lyckas få ihop mycket. Så kanske jag bokar ett bord.

Nej nu är det dags för mig att sova någon timme innan Milo vaknar!

Och grattis till Maria och Hamza som fick put i dag!


Regn

Visst vill jag att det ska vara sol..
Men lite skönt är det med regnet. Då försvinner ju lite av det där gula fulla pollen!
Än så länge är vi hemma och myser jag och Milo! Vet inte om jag orkar bege mig någonstans i dag. Än så länge är han en snäll pojke och låter pappa sova.
Gud vad skönt det ska bli när vi flyttar! Längtar! Bara 53 dagar kvar!


Han vaknade vid 12 och var hungrig sen sov han till 6 och då fick pappa mata han innan han gick och la sig. Det tycker jag var en bra natt!

Svar till Anonym: Ja vi har testat att ge han nappen. Vi ger den ungefär 20 gånger innan vi går upp för att mata han. Ibland är det som sagt bara nappen han vill ha och somnar om lika fort. Vi försöker ju få han att inte äta på natten. Men klart man ger han om han är hungrig. Han är ju inte ens 3 månader. Det kan fortsätta länge innan han slutar med natt mat!



Tidig god natt

Milo har inte sovit mycket i dag. Roligare att vara vaken och busa med kusinen. Så sen han kom hem har han typ sovit. Kom hem 16 då sov han en stund så vaknade han och ville äta vi 18 så bytte vi om på han sen var han lite kinkig. Men när jag och M åt så hade han somnat så han har sovit i sin säng sen 19 och inte ätit något. Får se när denna lilla man vill ha mat i natt.
Jag längtar lite till den dagen han hoppar över nattmålet. Men jag ska inte klaga folk som har det mycket värre.
Men som mamma säger alla mammor får klaga. För det är jobbigt på sitt sätt oavsett om din bebis sover nästan hela natten till dom som inte sover något.
En dag då kommer han att sova hela natten. Frågan är bara när. Men när han ligger där och le kl 3 på matten smälter mitt mamma hjärta.

Du är det finaste som finns! Det bästa som hänt mig!

Så här hittade vi våran pojk när vi hade ätit upp. Man ser inte riktigt hur han håller händerna men det ser roligt ut.


En mycket trött Zandra

Huvudet värker och ögonen är svåra att hålla uppe. Är verkligen så trött. Har inte sovit så bra dom senaste nätterna. Skönt att det är ljust ute även om det inte är klarblå himmel. Men det gör att man orkar vara vaken i alla fall.
Milo har börjat med en ny vana. Vakna 3:14 på pricken äter somnar om vaknar runt 7 igen för mat. Gillar nog den vanan bättre om det nu är så att han måste äta på nätterna.

Har passat Leon än stund idag och nu ska jag och syster äta lite sallad. Senare blir det att gå till BM för efterkontroll och cellprov. Hoppas på att det inte är något. Tänkte ta mig en promenad upp dit.

Milo har lärt sig att sätta in nappen i munnen själv. Oftast går det. Lite svårt är det men ibland lyckas han få det rätt. Gullunge!


Besviken

Haft en mysig dag med syster och Leon. Men har vart sjukt trött hela dagen och ska bli så skönt att få sova.

Är riktigt besviken på en vän just nu. Hon visar inga som helst tecken på att vilja träffa min son. Så nu orkar jag inte bry mig mer. Vill hon inte så behöver hon inte. Grymt ledsen och sårad. Men så är det ibland.
Som jag sagt innan jag lägger inte ner någon energi på sånt längre.

M är på jobbet och det är tomt i sängen som vanligt. Men kommer somna som en stock!


Min familj!

Det är inte alltid lätt i livet och det har vår familj verkligen fått veta. Vi är inte födda under en tur stjärna. Men tillsammans är vi starka.
Sjukdom efter sjukdom har vi fått diagnoserade. Olycka efter olycka har kommit. Och andra skador efter skador. Jag kan inte räkna hur mycket otur vi har haft. Men kan räkna hur mycket tur vi haft och det är inte mycket. Men ändå så ler vi. Vi undrar hela tiden när turen ska vända?! Senast i fredag fick vi ett cancerbesked! Vi orkar faktiskt inte så mycket mer!

Så vad är tur för oss? Ja att vi slipper mer sjukdomar och att dom ska sluta bli värre, att det ska bli lugnt nere i Halmstad med all skit på campingen som pågår, kanske en liten vinst. Nej man blir inte "lyckligare" av pengar men det underlättar en himla massa. Och hela familjen med respektive skulle kunna åka på en resa.

Nej vi vill inte ha mer skit! Vi skulle vilja leva normalt nu!
Jag tycker inte "synd" om vår familj och söker inte empati. Jag vet att det finns folk som har det värre. Men jag är trött och ledsen över allt som sker! Får ont i hjärtat när jag tänker på mins föräldrar. Min fina mamma och pappa vad har dom gjort för fel?

Jag älskar min familj och hoppas på lite mer tur än otur!


Underbara sol

Trodde inte det skulle bli så fint väder i dag. Men ack så fel jag hade. Suttit på balkongen hos mamma och pappa och njutit. Sen kom mamma och pappa hem från Halmstad så fick mysa lite med dom också. En helt underbar söndag helt enkelt.
Har börjat små fundera på vad vi ska ha för matstol till Milo. Det kommer ju snart då han vill sitta med oss vid matbordet.
Vill inte ha den vanliga ikea stolen. Hade helst velat ha en tripp trapp stol. Inte för att dom är värst snygga men väldigt praktiska och man kan använda dom länge. Men så pratade jag med Karin och hon skickade en bild på en stol dom skulle köpa från Ikea som är ny. Och den gillade jag så den blir det nog
Vet inte om vi ska ha svart eller vit

Tradera

Å vad glad jag blev har precis avslutat några auktioner på tradera i dag och fått in lite pengar! Det gör mig mer sugen och har lagt ut nya. Mer kommer jag lägga ut.
Visst är det lite jobbigt att springa till Ica Maxi och skicka i väg det hela tiden. Men pengar är alltid bra att ha! Och tänkte spara alla dessa pengar till saker vi behöver till lägenheten!
PERFEKT

Vill ha

En sådan här skulle jag vilja ha i köket. Så jag kan lyssna på radion från iphone!
198:- kr från gadgetkungen.se

Mysig dag

I dag har vi haft en riktigt mysig lördag! Kollat på film (Hamilton) och serien missing. Sen har pojkarna i huset vart på en promenad med M kompis och jag fick lite egen tid. Busat massa med Milo i dag! Han har bjudit på en massa leenden och skratt och pratat en hel del. Han har även börjat greppa saker. På bilden nere så håller han i sin skallra så han fick i påskägget av mormor! Vi har även suttit lite i den nya Bumbo! Och han älskar det! Sitter och ler och skrattar när han sitter i den! Bra köp!

Nu sover han sen kl halv 8. Då vi har haft en mysig stund i badbaljan. Har gett han lite mer mat för natten och se hur det funkar om han sover längre då eller om han kommer vakna vid 4 som vanligt!

 

 


Lördags myser

Har myst länge i sängen med min lilla älskling, medan den stora älsklingen har sovit. Finns iget bättre än att vakna upp till en ny dag med mina grabbar.
Precis ätit en god frukost och funderar på vad dagen har att erbjuda.


Lyssnar på denna samtidigt! Och saknar mitt andra hem!

Gnällig

I natt och hela dagen har lillturken varit gnällig. Vägrat att sova etter kl 7. Jag var skit trött då när Milo sov då var jag vaken mer eller mindre hela natten, hostat och ont i halsen.
Sen vägrade han sova under nästan hela dagen!
Han somnade så klart fort när vi var ute och gick. Men sen har han inte sovit mycket och vart väldigt sällskaps sjuk. Men han är så söt så det är ok. Nu sover han i alla fall med sin kompis nalle.
Ska också sova nu! M ligger redan och snarkar jämte mig!

Så skönt att vi har veckohandlat, städat och tvättat i dag så resten av helgen kan vi bara njuta!


Vaknat på fel sida

I dag började jag dagen med att vara barnvakt åt mosters sötnos. Och kusinerna är så gulliga tillsammans. Fast Leon vill gärna slå Milo i huvudet. Men det börjar gå bättre. I dag gungade han Milos babysitter när Milo satt där i. Ja sen blev ju självklart båda hungriga samtidigt så det var bara att mata dem samtidgt. Gick smidigt ändå.

Sen gick jag och Milo på en lång promenad till baby proffsen och tillbaka. Köpte en Bumbo till Milo. Har tittat på den länge och velat köpa en. Så fick jag pengar av Glenn för ett tag sedan så då köpte jag den för dom pengarna. Det tackar Milo så mycket för. Han provsatte den innan och verkar gilla den. Han är ju så pass stabil i nacken att han kan sitta i den. Men bara korta stunder. Men den ska nog bli en favorit.

I dag tog jag och M tag i saken och fixade konto till Milo. Var meningen att vi skulle bara ha ett sparkonto. Men efter att jag har frågat lite om fondkonto och även killen på banken så öppnade vi ett fondkonto till Milo som vi ska sätta in pengar på varje månad.

Min man har verkligen vaknat på fel sida i dag. Vi har inte sagt många ord till varandra sen han vaknade. Men man få ha sådana dagar ibland och jag låter han vara i fred i stället.

I dag testade jag att göra Kesoplättar och fy vad gott det var. Kan jag mycket väl fortsätta att äta.


Promenad

I dag var det dags att börja med mera promenader. Mötte upp Emelie och Jasmine och tog oss runt munksjön. Det var länge sedan jag gick runt den och det gick av bara farten. Inte en tyst minut. Men det är så det ska vara. Då är det roligare att gå.
Så nu hoppas jag på att bli bättre att ta mig ut på promenad.

Milo har vart lite kinkig i dag och sovit stora delar av dagen. Han vaknades nyss och ville ha mat och jag hoppas han sover hela natten.

Dags för mig att sova också mosters goding kommer tidigt till mig i morgon. Ska vara barnvakt en stund!


Skulle vilja

Nu har M åkt till jobbet. Och jag skulle så hemskt gärna velat sätta på en film i min ensam tid. Då Milo sover sen några timmar. Men jag vet att jag kommer vara så trött i morgon när Milo har bestämt att vi inte ska sova längre. Så nej säger god natt!

Utvecklas

Det är så undertbart väder även i dag. Och jag ser nu inte ut som ett spöke utan mer som ett rödljus. Men hellre det. Har mått så dåligt över att vara så vitt. Inget solarium på hela vintern då jag vart gravid. Så nu ska det passas på att få färg. Och snart ska jag äntligen till frisören om 15 dagar ska jag få mitt hår fixat. Det är nästan ett år sedan jag fixade till det. Så det ska bli så skönt!

Har suttit på balkongen en stor del av dagen och läst en bok. Läste alltid böcker innan. Men så slutade jag för ett par år sedan. Men tänkte se om jag har intresset kvar att läsa böcker. Skönt att ha något att göra när man sitter i solen också. Blir lätt rastlös numera.

Det är verkligen helt otroligt hur mycket min älskade son utvecklas från dag till dag. För några veckor sedan hittade han sina öron och har pillat på dom en massa. Först trodde jag att han hade ont i dom men BVC sa att nej dom såg så fina ut inuti så han har bara hittat att han har något där. Han har ju sedan länge vänt sig från mage till rygg och alltid varit stark i nacken och den blir bara starkare. Han är med i blicken sedan länge och har även pratat länge. Gett en massa leenden och skratt!
Man börjar känna igen hans rutiner nu och han är som sin mamma en kvällsmänniska. Sover gärna på dagarna och vaken på kvällarna. Och det tycker jag han ska få vara så länge han är en lite bebis. Sen ska det ju bli att han är mer vaken på dagarna och somna tidigt på kvällen. Men tycker inte det är någon panik och stress över det. Han är ju bara 2 månader.
Han kan vara väldigt svår flörtad och kollar skumt på personer han inte känner igen! Så sött!
Jag älskar att vakna upp till en ny dag med nya upptäckter varje dag!

Hoppas på en fin och skön dag i morgon med då blir det en promenad med tjejerna Emelie och Jasmine.

Tack för tipsen

Vill tacka alla för tipsen när jag skrev om viktnedgång.
I går bestämde jag och en kompis att vi verkligen skulle peppa varandra. Och jag ska faktiskt börja kolla upp lite med det här med lchf! Jag tror jag ska ge det en chans.
Promenader är något jag ska bli duktigare på.. Som jag och min vän sa i går i stället för att träffas för en fika så ska vi träffas för en promenad. Nu ska vi ner!

RSS 2.0