Djurpark

Milo vaknade vid halv 8 i morse. När vi gick upp var det soligt och skönt. Fick ett ryck kollar om Borås djurpark var öppet och ja det var det. Går in och väcker M och frågar om han vill göra en utflykt. Klart han var på. Han är lika spontan som jag. Vem säger att man inte kan vara spontan trots att man har barn? Så efter en timme satte vi oss i bilen på väg till Borås.
Vi var inte ensamma där. En lång kö var det. Men inte konstigt, klämdag och fint väder.

Jag trodde inte Milo skulle uppskatta det så mycket som han gjorde. Han älskade att kolla på alla djur, klappa djuren i barnens hage. Han var så glad i dag och ville inte sitts i vagnen. Ville antingen gå eller sitta på axlarna. Ville se allt. Men den som hade det mest roligast det var nog M. Han har bara vart på zoo en gång när han var liten. Så han var helt exalterad när han såg alla djur. En riktig mysig familjedag fick vi. Är så glad att jag, M och Milo har det så mysigt ihop själva. Självklart är det mysigt att umgås med andra. Men i bland är det riktigt mysigt att bara göra saker bara vi. Tror även det är viktigt! M hade 200 bilder från i dag på massa djur.

När vi kom hem så hade de äntligen lagat vår tvättmaskin. Tog bara 2 veckor. Sen efter en mycket trevlig dag fick M ett riktigt tråkigt besked hemifrån Turkiet! <3 så han har vart så ledsen i kväll.


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0