Tradera

Blir nog inget tradera säljande för mig på ett tag nu. Sålt kanske 20 saker den senaste veckan och det är surt att skicka i väg. Speciellt när det gäller för små summor. Och just nu är jag arg på en tant som hade köpt ett halsband av mig. Var först sen med betalningen när hon väl betalar och jag skickade i väg halsbandet jag då säger hon att det inte var som hon hade förväntat sig. Även att man ser exakt på bilden hur det ser ut. Och hon betalade 13 kr för det. Jag överförde tillbaka pengarna och sa behåll du halsbandet och använd det se det som en gåva från mig. Och nästa gång kolla på bilden innan du lägger ett bud.. GAAAAAAA!

För övrigt! Tack ni som stötar mig fast ni inte vet vad mötet handlar om. Och roligt att läsa alla förslag på vad det kan vara för något. Än så länge har ingen gissat rätt.
Fick även en fråga varför jag inte vill berätta för mina vänner. Som jag sa jag vill att det verkligen blir av. Plus att jag är faktiskt rädd för vad folk kommer att tycka och tänka. Att de kommer döma mig eller kanske försöka hindra mig.


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0