Feber

Efter att jag hade skrivit sista inlägget så vaknar Milo och var jätte varm! Tog tempen och den var 39,8. Så hög har han aldrig vart. Efter det hade vi den sämsta natten på länge!
På dagen så hade han lite mindre och var pigg. Nu i kväll fick hade han 40,0 grader. Min älskade plutt som vägrar sova trots sin feber! Somnade vid halv 7. Vaknade vid kvart över 7. Vaken till 10. Nu vaknade han vid halv 11 och vägrar somna om. Gav han en Alvedon och tog tempen! 39,9! Väldigt otröstlig! Usch vad är det med min prins!
Jag hoppas det inte är någon infektion utan bara någon dag feber. Med 4 dagar kvar till Turkiet blir man lite orolig!


Kommentarer
Postat av: Natta

Usch stackarn...har han inte vart lite smårisig till och från ett tag? Verkar han ha ont i öronen? Typ tar sig i dom och så? Öroninflammation är nämligen lite lurigt...kan vara ok ena dagen och nästa dålig...dock värk i öronen hela tiden. Med så få dagar kvar till Turkiet så hade jag ringt BVC imorn...överdriv och säg att han har haft feber i flera dagar...annars ber dom dig vänta...i detta land måste man överdriva för att få hjälp...:)

Svar: Jo det vet jag.. Shit helst ska han vara döende innan man får komma in. Febern är borta så var bara en dags feber. Vi har kollat hans öron när vi har vart inne med han och det har inte vart något. Han har vart dålig med sin förkylning och andning. Himla väder. Hoppas han får bättre immunförsvar snart! Tack för tipsen ändå :)
Zandra Örneling

2012-11-25 @ 10:56:26

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0