Bullbak

I morse måste jag vart dö trött. Hörde verken när M kom hem eller Milo som skrek. Älskar verkligen att M matar han när han kommer hem. Det betyder att jag får sova non stop! Min son somnar runt nio och hellre för då vaknar han senare på morgonen. Och jag är verkligen en morgon trött person.

I dag har det varit klarblå himmel och jag hade tänkt mig en dag ute. Men har hjälpt syster med inför till Leons kalas. Så i dag har vi bakat bullar och dummlekakor. I morgon blir det fixa tårtans innehåll och chokladbollar. Fredag blir det fixa resten av tårtan och duka. För 17 firar vi världens sötaste Leons första födelsedag.
Men i morgon blir det inte så mycket i köket så då ska vi nog allt ut i solen och njuta.

Har även haft en mysig fika med Mea. Vet inte riktigt vad som har hänt med våran veckofika. Men det är mycket som händer just nu.

Nu lägger vi i växel 2. Och jag ska ut på en promenad varje dag. Samma sväng varje dag för att öka takten och till slut orkar springa runt. Milo får stanna hemma hos baba så jag ska kunna gå fort. Men sen ska jag försöka ut och gå mer med Milo också. Behöver ett riktiga promenad skor. Så jag inte får så ont.
Kilorna ska bort! Jag pallar inte se mig i spegeln. M tog kort på mig i dag som jag har som bakgrund på datorn. Ska även skriva ut och sätta på dörren. Det ska ge mig en extra kick.

Dagens mys bild Milo med Giraffen Sofie


Kommentarer
Postat av: Anonym

Heja dig!!!

2012-05-24 @ 13:25:28

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0