Nyårsafton

Maria och Hamza kom vid 15 tiden. Och det var ett kärt återseende. Har saknat dom så det var kul att dom ville komma ner. Fick en jätte fin blöjtårta. Ska ta bild på den sen. Som Maria hade suttit och pysslat med.
Satt och pratade lite innan det var dags att börja fixa sig inför kvällen.
Åkte sedan till S&S där vi skulle fira. Och vi hade en riktigt trevlig kväll. Men en massa god mat och efterrätt. Killarna spelade självklart okey och vi såg inte dom på nästan hela kvällen. Vi tjejer spelade med andra ord och sista ordet. Sedan firade vi alla fall in det nya året tillsammans.
En lugn och skön och mycket trevlig kväll.


I går kände jag mig så himla bakis. Lite lustigt drack ju inte en droppe ju! Men det var en seg och mysig dag med Maria och Hamza och M. Kollade på film, spelade spel och käkade pizza.
Nu har dom åkt hem och det är alltid lika tråkigt när dom åker hem. Och jag hoppas inte det dröjer för länge innan vi ses.
Jag hoppas vi har chansen att åka upp till dom snart och se hur dom har det där i Hällefors!

Snart ska vi i väg på faderskapsbekräftelse. Så M stor som pappa på papperna. Sen blir det lite små fix. Vårt kylskåp hade ju tydligen gått sönder så måste handla lite nytt. Sen blir det vila. Är så sjukt trött.

I morgon hoppas jag på att vi har energi till att plocka ner all julpynt. Mysigt när det kommer upp och underbart när det åker ner.

Hoppas ni alla hade en bra nyår i alla fall.

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0