Klockan kvart i sju

I dag slog han upp sina ögon kvart i sju och började tjata. Tänkte att ja ger han ersättning i sängen så kanske han somnar om men nej då han är pigg som en lärka. Det är inte hans mamma. Försökt få han att sova lite i babysittern men nej han är utvilad. Nu har vi precis ätit lite trött och han sitter och tjatar som bara den. Jag hoppas han vill somna en stund så hans mamma få vila sina ögon 5 min! Detta får inte bli en ny vana att vakna 7! Nej det går inte för sig för hans morgon trött mamma! Ska i väg sen till bror ska bli bjuden på lunch skönt att slippa laga det i dag i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Anonym

När lägger han sig på kvällen? Min lille lägger sig runt 18-19 och då vaknar hen oftast mellan 06-07...:) Då vill hen inte sova fören på sena fm igen...har ju trots allt redan sovit 12-13 tim under natten...:) Milo kanske känner likadant, att han sovit tillräckligt...:)

Svar: Han brukar lägga sig runt 19-20 men i går la han sig kanske 19:30 så han sover ca 12 timmar. Men sen sover han max 2 timmar på dagen sammanlagt. Men han var nog utvilad i morse ;)
Zandra Örneling

2012-08-08 @ 15:01:13

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0