19 timmar

Ja 19 timmar sov M i natt. Med några vakna stunder då han gav Milo mat. Då är man trött. Och nu är han på väg till jobbet. Han skulle vart ledig i dag men jobbar extra. Pengar tackar vi ja till. Har ju en del saker vi måste spara till den närmsta tiden.

I dag har vi inte gjort så mycket. Vart ute och gått en sväng. Sen gick jag och Milo till mamma och pappas lägenhet där syster och Leon var. Bakade scones och hade trevligt. Det är svårt att förstå att Leon har vart så liten som Milo är.

I morgon blir det heldag hos syster. Hoppas verkligen på fint väder, så vi kan sitta ute och sola och på kvällen kommer M dit också så ska vi grilla. Mumms vad jag längtar.

Det gör så ont i hjärtat med all strul som händer nere i villavagnen just nu. Jag hoppas bara att det slutar bra tillslut. Och att mina föräldrar kan få det lugnt någon gång.

Sen så har jag börjat förstå vissa saker med vissa kompisar. Jag trodde vi var bra kompisar. Det verkade ju så. Men jag börjar tvivla och jag tänker då inte höra av mig till er. Känner mig ganska besviken! Fan va jag hatar Facebook och blogg och twitter i bland man får reda på så onödig fakta!


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0