Lycklig

Så lycklig jag är just nu i denna stund var länge sedan jag var. Allt är så himla perfekt!
Nya barnvagnen är min. Anna hämtar den i dag! Så guld värt. Så evigt tacksam.


Sen kommer vi ju till det som jag har längtat efter så länge. Att se vår skatt igen. Visst var jag nerös. Jag var dö nervös över att inte få se något hjärta slå. Men allt såg så bra ut. Och jag fick se hjärtat slå så fort! Fick se alla viktiga organ. Dock vägrade hon visa könet. Men det får jag se nästa torsdag då jag och syster åker till Linköping för att kolla upp det. För jag vill veta könet innan. Allt blir så mycket smidigare då.
Men hon visade allt och berättade. Skatt låg där inne och sprattla hej vilt. Sparkade en massa på urinblåsan så inte konstigt att jag blir akut kissenödig. Moderkakan ligger i framväg så det är därför jag inte känner den så ofta.
Det bästa av allt är att hon ändrade datum så det nya datumet är nu den 17 Februari. Så från 23 februari som jag räknade ut. Till den 19 Februari som hon sa på första ultraljudet till den 17 Februari. Ja det är ju tur att det går åt rätt håll. Syster fick ju 2 veckor efter det hon räknat ut typ. Från den 6 Maj till den 23 Maj tror jag det var.

Sen när vi var klara så ser jag att M har nästan en tår i ögat. Så söt han var. Så lycklig han var.. Det är nog då det verkligen går upp för männen över vad som sker. Sen när vi gick i korridoren så ser vi en stolt mormor vänta på oss. Så vi fikade med mamma och bjöd henne på lunch. Även hon såg den där lyckan i älsklingen!

I går var en sådan underbar dag. Jag hade en sådan lycka. Allt kändes så bra.. Vi fick mer i lön än vad vi trodde också så även det känns underbart. Allt börjar ordna upp sig totalt.

Sen kom ett lite nerfall. Det hade hänt en sak för mamma som gjorde henne ledsen. Och så henne så ledsen gör ont i mig.. Älskar dig mamma! Du betyder allt för mig. Och även för M. Och jag vet att mitt barn kommer få världens bästa mormor.
M var så söt. Jag gick en sväng till mamma i går medan han var och tränade. Sen ringde han till mamma och sa några tröstande ord. Han bryr sig verkligen om mamma. Han är så söt min älskling!
Fick inga jätte bra kort. Men man ser i alla fall att det är något. Hoppas på bättre bilder nästa vecka.
Här ser ni även bilden från första gången. Då va skatt 8 veckor nu är den 19 veckor
Ganska stor skillnad :)

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0