1 månad

I dag är det en månad kvar tills vi får nycklarna till våran nya lägenhet. Om man skulle börja tänka på packningen lite mer!
Å vad jag längtar tills den 15 Mars!

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv:

Ja det behöver man verkligen :)

så himla kul o göra såna saker när man vet att det kommer glädja en människa man håller kär så himla mycket :)

Hoppas att man får se bilder på nya lgh sen :)



kram

2011-02-15 @ 21:25:58
URL: http://excusememiss.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv:

Ja jag har läst o jag gillar inte riktigt vad jag läser.. jag menar. varför ens skriva om man inte kan säga vem man är och vem man menar känner ja :/

2011-02-15 @ 21:57:31
URL: http://excusememiss.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv:

Mej kan dom inte mena iaf, för typ ingen vet vem min är och jag har ju varken bilder på honom eller nämner honom vid namn..

men jag fattar inte varför man håller på o skriver så där. Det är ju exakt såna tjejer hon menar när hon skriver inlägget känner jag! Jag skulle aldrig ens kommentera om jag inte tänk skriva vilka personer det gäller när de skriver så till Anna :(

Ja jag hatar det verkligen också. Det är fan det värsta som finns med alla brudar över allt som ska förstöra men säger att de vill tjejens bästa? Yeah right!



Kram

2011-02-15 @ 22:03:08
URL: http://excusememiss.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv:

Nej men precis. Man vet ju aldrig vem de menar! Jag tycker verkligen att det är super dålig stil att skriva så. För de sår tvivel hos oss alla som läser Anna's blogg och som har en turkisk pojkvän.. I vilket syfte gör de detta och vad är de egentligen ute efter? Ska inte vi tjejer hålla varandra om ryggen på samma sätt killarna gör?

Man gör tjejen en tjänst genom att berätta om vilken kille hon är tillsammans med om man vet att han gör nånting. Det är o vara rakryggad och stå för vad man vet. Annars tycker jag man lika gärna kan hålla tyst!!



Kram

2011-02-15 @ 22:10:12
URL: http://excusememiss.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv:

Ja, det känns lite som att det är det personen/personerna är ute efter. De vet ju mkt väl vad det är för läsare Anna har till större delen också.

Jag förstår heller inte varför man inte bara kan stå för vad man gjort. Om man berättar en del kan man väl lika gärna berätta allt.

Jag läste det i din kommentar. Riktigt bra gjort av dej att berätta. Men när man vet sanningen är det ju upp till tjejen att tro eller inte.

Jag har ju en danska som vägrar att ge upp ja. Nu har det varit lugnt ett tag och jag hoppas att det fortsätter att vara det också. Men samtidigt vet jag att hon ska ner i sommar.. o det är inte kul..! Alla dessa tjejer alltså.. :/



Kram

2011-02-15 @ 22:15:35
URL: http://excusememiss.blogg.se/
Postat av: Anna

Svar:

Shit jag blir helt nervös, har inte ens läst kommentarerna från sista inlägget och jag ser bara på det ni skriver att detta kan bli JÄVLIGT intressant.



Starkt av dig att stå för det du gjorde då.

Man kan ju säga att det var samma sak för mig, fast ändå inte.. komplicerat helt enkelt.

Tar det helst inte här utan hellre privat på mail.

Då kan jag berätta hela historien om du vill veta mer :)



Det är ju just detta som är det jobbiga, att varje gång man får höra något så drabbas man av den paniken, "är det sant?" osv..



Och som jag skrev på din mail, det är okej att ta med frågan i gruppen! :)



Massa Kramar!!

2011-02-15 @ 23:05:06
URL: http://annfor.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0