Juldagen

Så var julafton över på ett swich! Men vilken mysig dag vi hade. Jag är så glad att vi slipper åka runt till massa folk. Utan kan vara på ett och samma ställe och det bästa stället hos MAMMA! M föräldrar bor ju värken här eller firar jul!
Massa mat åt vi. Mat åt vi hela tiden kändes det som. Men jag får inte i så mycket mat. Det är lite trångt i magen!
Men vad gott det är! Men är glad att det bara en dag om året man äter så!


Så kom även tomten till oss. Och gissa vem som fick mest julklappar. Självklart Leon! Therese och Chrille kunde nästan gömma sig bland alla julklappar dom hade tillsammans med Leons! Jag och M fick även en del och en del till skatt.
Leon fick sin första Iphone utav sin moster. Han snor alltid min så köpte en egen till han! (ingen riktig)
Jag fick och M fick pressentkort på MediaMarket, kaffe termos, en annan kanna från tapperware, års prenumeration på tv guiden, almanacka, 2 jätte fina stora hjärtan som jag ska hänga upp på väggen. Jag fick prestenkort så jag kan fixa mitt hår. Förstår inte vad dom menade med det, hihi M fick även en eltandborste och lite saker till datorn!
Vi båda är verkligen jätte nöjda med allt.
Skatt fick jätte fina kläder som mamma hade köpte i danmark från name it älskar det märket och ännu mer kläder och pyjamas. Han fick även en leksak och converese skor äkta ända från N.Y! Mamma och pappa är så underbara!

I dag kl 8 var jag och M på mediamarket och handlade våran julklapp till varandra en ny LCD tv 40" blev det. Å så fin den är! Så nu är tjockis tv ute!

Vi har även stor städat. Har inte hunnit det i v så det behövdes. Och senare ska vi bara njuta! Ingen utgång i år heller. Tror det är tredje året i rad som jag inte är ute på juldagen! Och jag saknar det inte. Bara massa folk!

Hoppas ni alla hade en underbar julafton och att ni får en god fortsättning!

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0