Galet trött

VARNING VARNING KLAG INLÄGG!
Ibland kan man bli så där galet trött på sig själv. Då man inte har någon energi till något. Eller någon lust till något!
Visst har väl en sak att skylla på mitt illamående ;) men jag börjar bli trött på det.
Ser mig omkring i lägenheten och skulle så gärna få det så där fräscht städat som jag kan göra. M är duktig på och städa man han är inte så noga. Jag skulle vilja bli klar med mina uppgifter så jag kan skicka in dom NU!
Jag tittar ut i köket ser värsta diskberget! Det ekar i kylskåpet men jag har ingen lust att gå till Ica maxi!
Kollar igenom kommentarerna men orkar inte svara. Lovar ska svara till er! En massa mail på facebook från vänner som har skickat för över en vecka sedan som jag heller inte orkat svarat på!
Jag vill bara vakna upp i morgon ha en MASSA energi och göra allt jag inte har gjort på snart 4 veckor! Jag vill vara pigg igen!
Jag varnade er detta skulle bli ett klag inlägg. Men ibland vill man bara få ur sig allt. Ibland blir det till och med bättre efter det!
Ge mig denna energin tillbaka

Kommentarer
Postat av: Karolina och Olivia

Hej! Vi är två tjejer som för bara någon vecka sedan kom hem från en underbar resa runt om i norrlands inland. Kolla gärna in så kanske du får några tips om vad det finns att göra i vårt avlånga land. Klicka in på "På rymmen med inlandsbanan" längst upp vid headern för att komma till alla inlägg om resan. Hoppas du haft en awesome dag!

2011-08-01 @ 23:21:38
URL: http://KarolinaOlivia.devote.se

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0