Arg

Usch jag vill bara flytta hem! Jag vill bara komma i ordning i lägenheten.
Få i ordning i mitt liv. Som jag har sagt tidigare så har jag ju inte bott i ett ordentligt hem på mer än 3 år.
Flyttade från min lägenhet juli 2008 då jag hyrde ut den i andra hand. Då bodde jag hos en kompis tills November 2008 då åkte jag till Spanien på gudieskola till December 2008. Flyttade sedan hem till min kompis igen bodde där till Januari 2009. Flyttade hem till mamma och pappa då. Sen blev det turkiet från April 2009 till november 2009.
Bodde hos mamma och pappa i 3 veckor. Flyttade då hem till min lägenhet i December 2009 och bodde där till Mars 2010. Flyttade hem till mamma och pappa igen i 2 veckor innan jag åkte till Turkiet igen i Mars 2010 till Oktober 2010. Där efter bodde jag hos mamma och pappa igen i 2 veckor innan M kom till Sverige. Då flyttade vi till farmors lägenhet Oktober 2010 till Januari 2011. Då flyttade jag hem till min lägenhet igen. Där vi bodde till Mars 2011. Då vi flyttade till våran nya lägenhet.
Och nu bor jag hos mamma och pappa i några dagar för dom fixar lägenheten. Så när vi äntligen fick lägenheten så kunde vi ju inte packa upp allt då dom skulle fixa lägenheten.
Dom lovade vara klara tills i dag. Men sen var målare sjuka så i nästa vecka är dom klara. Men dom lovade att bli klara med rummet.
Var där borta nu. Och hallen är helt klar. Men inte rummet där är det massa små plock kvar. Köket har dom knappt börjat med. Så vi kan ju inte flytta i ordning allt i rummet.
Och i helgen kommer mammas och pappas vänner hit så vi kan inte sova i gäst rummet. Så måste sova hemma.
Jag är ARG. Jag vill bara komma i ordning med hemmet!

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0