Stänger ner Alanya!

Jag läser på facebook och vissa bloggar hur dem börjar stänga ner destinationen! Hur folk saknar tiden där nere. Hur mycket dom har gråtit. Och vad dom älskar alla. Och tillbaka till detta paradis.
Jag kom ihåg hur det var för mig förra året. Hur mycket jag grät hur dåligt jag mådde av att lämna allt lämna alla. Det var hemskt. Ingen kan förstå dessa känslor om man inte varit där. Det är verkligen hemskt! Hur mycket man kan har hatat saker under tiden.
För ett år sedan var det min tur att säga hej då till folk jag älskade som jag hade lärt känna. Jonna, Anniina, Maria J var dem som lämnade först. Det var hemskt! Sen lämnade Maria B och Jens oss. Till slut var det bara jag och Nathalie kvar. Det var jobbigt att vara kvar sist. Det var tomt och vi saknade alla. Vi slet som djur för att stänga ner destinationen. Ingen hjälp fick vi av en viss person som gjorde typ INGENTING!
Till slut var det dags för mig och Nathalie och skiljas åt också.
Jag var den sista som lämnade Pegasos Planet 2009. Och det var verkligen något av det värsta jag har gjort. Jag grät på bussen. Jag saknade alla så sjukt mycket. Och när jag kom hem fanns allt i mina tankar. Livet man har där nere går inte att förklara för någon.
Och jag är så glad att jag var med om detta.
När jag åkte ner i år önskade jag att jag hade en lika bra säsong. Men klart jag inte kunde inget kunde slå Team 2009! Det blev fel från första början detta året. Och slutade i kaos! Och jag försöker förtränga denna säsongen. Det var ingen rolig säsong. Förlåt ni som läser detta som jag jobbade med. Visst jag menar inte er alla. Ni vet nog vilka jag inte menar. Men jag tror det var för bra förra året för att det ens skulle kunna bli bra i år.
Jag mådde dåligt många dagar där nere. Jag vet att mest var på grund ut av EN person! En person som jag hatar mer än livet själv. Det är synd att en person kan göra så mycket.
Men inget kan slå Team 2009! Det är det jag tänker på när jag tänker tillbaka! Det ni som gjorde resan i turkiet så underbart! Som tur var hade jag andra vänner i Turkiet nu 2010 som gjorde även denna sommaren underbar fast på ett annat sätt.
Jag säger bara det. Har ni små planer på att jobba utomlands eller flytta utomlands. GÖR DET! Ni kommer aldrig ångra er. Där emot kommer ni ångra er starkt om ni inte gjorde det och börja bli gamla. Det är en underbar resa.
Nathalie jag glömmer aldrig våra sista dagar!
Jag älskar er alla! Jg hoppas vi snart träffas igen! En reionuen Januari 2011? Vilka är på?
Våran sista utflykt i Oktober
Last dinner
Sista utekvällen i Alanya! En galen kväll
Alla saknade verkligen ALLA. Här saknar någon Zoli
Sista dagen när jag och Nathalie städer lojman

Kommentarer
Postat av: monika

kan du pleaase fortelle hvordan det er å jobbe i tyrkia, hva du jobber som osv? :-) har så lyst til å prøve det selv, men ville hørt hvordan det er først! :-) håper på svar.

Postat av: cindy

hejsan zandra. har följt din blogg länge. trevlig läsning ;P jag är också en storleken större tjej ;) och undrar om du har några stajlingtips för oss matglada flickor. kanske en idé för ett kommande inlägg. stor varm kram cindy

2010-11-03 @ 16:54:37

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0