Nytt liv igen

Ja nu får jag allt skärpa mig. Nu ska jag banne mig börja mitt liv.
Jag ska inte ändra på allt på en gång. Utan bit för bit.
Jag undrar tycker ni jag ska skriva upp mina små mål?
Eller ska jag hålla dem för mig själv? Vad är bäst?
Ge mig massa bra tips!

Kommentarer
Postat av: Emelie Bellö

Jag har oxå börjat ett nytt liv, men det gjorde jag i juni. Jag satte upp delmål i min vikt, som jag höll förr mig själv, och min man förståss :-)

Vi bestämde att han skulle ge mig en liten uppmuntran (typ en blomma eller nåt litet) för varje tre kilo jag gick ner! Mitt nya liv bestod av:

Totalt sockerstopp (kakor, godis,chips, läsk, saft och annat snacks) i de första 2 veckorna. Då slutade mitt sockerbegär. Sen fick jag unna mig LITE godis eller vad man vill ha en dag i veckan.

Sen träning då.. Eller jag har börjat att gå minst en timme om dagen, eller om jag inte kunde gå ut så köpte jag mig en crosstrainer begagnad på blocket! Jag har ju så fasligt långt att åka till en träningslokal så det blir inte av.



Mitt resultat då?

Utan några som helst speciella dieter som alla pratar om så har jag gått ner 11.6 kg på 4½ månad. Dock så kom mitt berömda stopp som innebär att det stangerar i några veckor mitt i detta.. Det pågick i en hel månad! Men tappa inte suget då! Huvudsaken är att du inte går upp igen :-) Nu har jag börjat gå ner igen! Å jag älskar mitt nya liv.



Jag provade min bröllopsklänning som satt perfekt för två år sen.. Vi måste sy in den minst 10 cm om den ska passa nu! Jag har gått ner minst två storlekar på alla kläder! Helt underbart!



Grattis Zandra för att du har bestämt dig!

Du har en härlig tid framför dig :-)

2010-10-25 @ 07:33:25

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0