Frågestund

Vet att många bloggare har frågestund. Skulle testa och se om ni har några frågor!
Ni får gärna skriva i ert namn och bloggadress men ni får också vara anonyma om ni vill.
Så fråga på!

Kommentarer
Postat av: mıcaela!

hej! Vı traffades ı sommar, men har varıt som fasst klıstrade ı varandra sen dess. far hem tıll sverıge ı övermorgon och har ıngen anıng om hur jag ska öevrleva utan honom, da vı ınte fatt vısa an..



sjalv da? Hur lange har du varıt tıllsammans emd dın kılle?

2010-10-07 @ 13:55:38
URL: http://baramicaela.blogg.se/
Postat av: mıcaela!

vı har ınte skıckat ın papperna och vart pa ıntervjun ı ankara, men jag har försökt lasa mıg tıll all ınformatıon pa natet, fattar dock ınte pa mycket.. tycker allt ar sa fruktansvart komplıcerat! vı ska ansöka om sambovısa, da planen ar att han ska följa med mıg hem nasta september, pa ombestamd framtıd :)

2010-10-07 @ 14:32:35
URL: http://baramicaela.blogg.se/
Postat av: micaela!

adda mıg garna pa msn, kanske vı kan prata dar, om du kan hjalp mıg. det ar sambo vısa nı och sökt och fatt eller? jag ska ner tıll alanya nasta sommar med, da det ar det han jobbar pa sommrarna, vet ınte om jag ska jobba natt, annars ar jag val bara hemmafru ;) hehe.



[email protected]

2010-10-07 @ 14:47:01
URL: http://baramicaela.blogg.se/
Postat av: emma

Hej! :)

Jag har följt din blogg ett tag och det är spännande att läsa om någon som sitter i samma sits som en själv. Jag har också träffat en kille utomlands, och jag har dessutom i ca 1½ år funderat på att arbeta som reseledare eller barnledare. Jag har egentligen hur många frågor som helst, men du kanske inte har lust att sitta och svara på miljoner frågor, så jag ställer den jag funderat på mest. Om man söker jobb som reseledare/barnledare, hur lätt är det då att hamna på ett ställa man vill? Eller har man ingenting att säga till om som nybörjare?

2010-10-07 @ 15:18:50

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0