Alanya helgen

Så har man kommit hem från Stockholm från Alanya träffen och dom underbara tjejerna.
Till slut ska man väl kanske säga. Då jag fick åka med Tina ner till Norrköping där jag skulle ta min buss. Me det var ju en massa kö in i Sthlm så jag missade den bussen. Men Tina den söta körde mig till Linköping där jag kunde hoppa på bussen där i stället.


I fredags satte jag mig på bussen som tog mig till Sthlm. Och det gick verkligen sjukt fort upp. På stationen så mötte jag upp Mikaela, Mathilda och Marie. Efter det åkte vi ut till Anna där även Tina var.
Kärt återseende. Mycket skratt och minnen. Åt tacos, drack efes och körde lekar. En hel del turk musik strömmade ut ur högtalarna också.
Sen var det dags att sova.
På lördagen efter frukosten så åkte vi alla in för att möta upp Regina. Åt lite lunch och tog en fika.
Mycket trevligt. Älskar verkligen Stockholm. Sen var det dags att säga hejdå till Mathilda som var tvungen att åka hem på lördagen. Sen även säga hejdå till Regina som skulle i väg på kvällen.
Resten av maffian åkte hem till Anna igen där vi lagade Tacos igen. Slår aldrig fel med tacos! Sen var det lite efes igen och lite mer lekar. Massa skratt!
På söndagen så tog vi en promenad i det fina vädret. Och tog lite höst bilder.
Sen var det dags att bege sig hemåt.
Älskar er tjejer så sjukt mycket! Jag är så glad att jag har träffat er alla!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Nej är det sant!? Missade du bussen, fy fan vad surt... Det var asköigt när jag o Mary åkte också.. :/ Tur att tina körde dig så!

Hade det toppen i helgen!!

<3<3<3

2010-11-08 @ 09:49:57
URL: http://melvan.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0