Vad är det med mig?

Är ledig i kväll och jag sitter hemma och ska snart sätta på en film medan resten är ute och äter och umgås. Men jag känner inte alls för det! Vet inte vad det är som är på väg att hände just nu. Men nu är det fullt i mitt huvud med alla tankar. Jag vet inte riktigt hur jag ska placera allt. Det är ganska stora frågor som snöra i mitt huvud. Och jag vet inte riktigt vem jag ska ta dem med... Vem jag kan prata med.


I dag var det andra pirate cruise för i år. Och i dag gick det verkligen galant. Det var verkligen jätte roligt i dag.. En perfekt dag! Skönt att komma i från hotellet också.

Det bästa händer i morgon då det är Jeep Safari. Samma som jag var på förra året men va gör det. Det kommer bli sjukt kul. Känner att jag behöver göra något sådant nu.

Just nu som sagt är det mycket jag tänker på. Och jag känner att jag inte är någon rolig person alls. Att jag är en riktig bitter fitta som vi säger.. Och jag vet verkligen inte vad det är med mig. Och jag hoppas att det går över snart. vill inte vara den jag är just nu!!
Jag och Natta förra året på Jeep Safari

Kommentarer
Postat av: nattis

saknar dig

2010-06-02 @ 21:26:01
URL: http://nathalieandersson.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0